enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3950
EURO
34,7630
ALTIN
2.435,51
BIST
9.983,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Sınav Eğitim Kurumları

Sınav Eğitim Kurumları
20.05.2016
A+
A-
Sınav Eğitim Kurumları

Sınav Eğitim Kurumları

Sınav Eğitim Kurumları

Sınav Eğitim Kurumları, 1992 yılında bir aile şirketi olarak 50 metrekarelik bir mekan, 5 çalışan ve kısıtlı sermayeyle kuruldu. Mekan küçük, imkanlar sınırlı ama hedef büyüktü.

Küçük bir adımla başlayan enerji, gün geldi ülkeyi saran bir sinerjiye dönüştü. O günün 50 metrekaresi bugün 500 bin metrekarelik kapalı alana, 5 personeli ise 10 bini aşkın çalışana ulaştı. Ciddi bir gelecek tasarımının, geniş ölçekli bir vizyonun bütün kararlara ve çalışmalara eşlik ettiği bu süreçte yayınları, dershaneleri, kursları, okulları ile Türkiye’nin en büyük eğitim zincirine dönüştü.
Ortaokul

Sınav Ortaokulu ve liseleri Sınav Kolejinde başarısı kanıtlanmış Okul+Kurs uygulamasından hareketle hem okul derslerine hemde üniversiteye en iyi şekilde hazırlanmak için eksiksiz eğitim veriyor. Dersler, sınav yayınlarının özel olarak hazırladığı “Konu Anlatımlı Modüller” ve “Soru Bankası Modüller”inden işleniyor. Sınav Kolejinde tüm öğrenciler ek çalışma, etüt, ödev tamamlama ve soru çözümüne belirlenen öğrenci ya da sınıflar mutlaka katılır. Etüt ve ek çalışmalar öğrenci ya da sınıfın ihtiyacına göre belirlenir.
Anadolu Lisesi

Sınav Ortaokulu ve Liseleri Sınav Kolejinde başarısı kanıtlanmış Okul+Kurs uygulamasından hareketle hem okul derslerine hemde üniversiteye en iyi şekilde hazırlanmak için eksiksiz eğitim veriyor. Dersler, sınav yayınlarının özel olarak hazırladığı “Konu Anlatımlı Modüller” ve “Soru Bankası Modüller”inden işleniyor. Sınav Kolejinde tüm öğrenciler ek çalışma, etüt, ödev tamamlama ve soru çözümüne belirlenen öğrenci ya da sınıflar mutlaka katılır. Etüt ve ek çalışmalar öğrenci ya da sınıfın ihtiyacına göre belirlenir.

[highlight]Sınav Eğitim Kurumları’ndan Fiyat Teklifi İsteyin[/highlight]

[box type=”success” ][contact-form][contact-field label=’İsim’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-Posta’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Web Sitesi’ type=’url’/][contact-field label=’Teklif İsteğinin Detaylerı’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon Numarası’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form]

[/box]

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.