enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3792
EURO
34,7402
ALTIN
2.408,15
BIST
10.092,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Sınava yetişemeyen adaylar zamana karşı yarıştı

Milyonlarca üniversite adayının beklediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) bugün saat 10.15’te başladı. Yurdun dört bir yanından olduğu gibi Denizli’ de de saatler 10.00’ı gösterdiğinde okul kapıları kapatılırken, sınava yetişemeyen öğrenciler ise kapıdan geri dönmek zorunda kaldı.

Sınava yetişemeyen adaylar zamana karşı yarıştı
17.06.2023
A+
A-

Denizli’de YKS’nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi saat 10.15.’te başladı. Adaylar belirtilen saatte, sınava girecekleri okullara geldi. Saat 10.00’da ise okullara girişler kapatıldı. Sınava erken gelenlerin yanı sıra geç kalanlar da vardı. YKS’nin 1. oturumuna girecek olan bazı öğrenciler koşup depar atmalarına rağmen sınava geç kaldı. Bazı öğrenciler kapıdaki görevlilere, dil dökseler de içeri alınmadı.

“Biz de heyecan var”


İkinci üniversiteyi okumak için sınava girdiğini söyleyen Hatice Çankaya, “Benim ikinci üniversitem olacak. Benden ziyade daha genç arkadaşlarımızın gönlü bahtı açık olsun. Biz zaten okuduk ve işimizi gücümüzüm aldık. İkinci üniversite için buradayız. Biz de heyecan var. İnşallah hepimiz başarılı oluruz. Vatana millete hayırlı evlat olurlar” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.