enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3872
EURO
34,7671
ALTIN
2.396,70
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

TÜBİTAK Olimpiyatları’nda da Denizli’nin gururu yine Denizli Gelişim Koleji

2023 YKS Denizli 1.liklerinin ardından TÜBİTAK Olimpiyatları’nda da Denizli’nin gururu yine Denizli Gelişim Koleji

TÜBİTAK Olimpiyatları’nda da Denizli’nin gururu yine Denizli Gelişim Koleji
03.08.2023
A+
A-

Sıra dışı başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Denizli Gelişim Koleji, TÜBİTAK ın 25 Haziran 2023 tarihinde düzenlediği ve 8 dalda 14625 öğrencinin katıldığı 31. Bilim Olimpiyatları 1. Aşama sınav sonuçlarına göre Denizli Gelişim Koleji Tübitak Bilgisayar Olimpiyatlarında ve Matematik Olimpiyatlarında Tübitak Yaz Kampı ve 2. Aşama sınavlarına girmeye hak kazandı.

Ulusal Bilim Olimpiyatlarında ve Bölgesel Bilim Olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmelerini sağlamak amaçlı düzenlenen bu olimpiyatlarda elde edilen sınav başarısıyla Denizlinin gururu yine Denizli Gelişim Koleji oldu.

Denizli Gelişim Kolejinden Ali Alp Yazıcı ve Salih Şahin Tübitak Lise Bilgisayar Olimpiyatlarında, Bartu Arslan ise Tübitak Ortaokul Matematik Olimpiyatlarında 1. Aşamayı geçerek Tübitak Yaz Kampı ve 2. Aşama sınavlarına girmeye hak kazandı.

Okul Kurucusu Mehmet Hayit “Öğrencilerimizi başarısından dolayı tebrik ediyorum.18 yıldan buyana sürekli sıra dışı başarılar elde etmemize Denizli alıştı. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Denizli de Gelişim Koleji sıra dışı başarılarıyla fark oluşturmaya devam edeceğini göreceksiniz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.