enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4470
EURO
34,7535
ALTIN
2.440,85
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Uğur Okulları Yeni Döneme Hazırlanıyor

Uğur Okulları Yeni Döneme Hazırlanıyor
21.08.2017
A+
A-

Denizli Uğur Okulları 2017-2018 başlangıç genel kurul toplantısı ve hizmet içi eğitimlerini yapmak için bu yıl Pamukkale Richmond otelde buluştu.

Üç gün süren çalışmalarda okulun vizyonu ve eğitim felsefesi vurgulanarak yeni eğitim öğretim dönemi içerikleri ve hedefleri üzerinde çalışmalar tamamlandı. Öğretmenlerinin iç eğitimine özel önem veren Denizli Uğur Okulları, öğretmenlerine  akademisyenler tarafından destelenen eğitimler vererek, hem eğitim hem de dinlenme olanağı sağladı.

 

Denizli Uğur Okulları Haziran’da öğrencilerine uyguladığı özel programla tatili nasıl değerlendirmeleri gerektiğini anlatıp, yaz boyunca da durumlarını takip ediyor. Bunun yanında yaşlarına göre kitap ve film tavsiyelerinde bulunuyor. 8. ve 12. Sınıf öğrencilerini ise”Denizli Uğur Okulları Yaz Kampı” ile yine Pamukkale Richmond otelde 1 hafta ağırlayan okul, öğrencilerinin bir yandan sınava hazırlanmalarını bir yandan da motivasyonlarının artmasını hedefliyor.

TEOG sınav başarısı Türkiye ortalamalarının çok üstünde olan ilimizin, bu başarıyı yakalamasında özel okulların payının ne kadar büyük olduğu su götürmez bir gerçek. Birçok özel okul öğrencilerine ek çalışmalar ve olanaklar sunmakta. Denizli Uğur Okulları da 16 yıllık deneyimini öğrencilerine aktararak, sınava üst düzey bir hazırlıkla girmelerini sağlıyor.

Fen Lisesi ,Anadolu Lisesi ve Ortaokulu ile öğrencilerini hayata hazırlayan Denizli Uğur Okulları akademik gelişimin yanında analitik düşünme, öğrenmeyi keşfetme,bilgiyi araştırma ve üretme odaklı çalışmaları ile Denizli’de eğitimdeki farkını ortaya koyuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.