enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2512
EURO
35,0803
ALTIN
2.464,90
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C

Vildan Koleji eğitim standartları ve imkanları tanıtıldı

Denizli’nin köklü okullarından Vildan Koleji Genel Müdürü Bayram Atmaca, kolejin tanıtımı, eğitim standartları ve okulun özellikleri hakkında açıklamalarda bulundu. Atmaca, bakanlılık tarafından özel okullara verilen teşvikin kaldırılması için,”Teşvikin kaldırılmasının velilere yansımaması için biz fiyatlarımızda teşvikten gelen miktar kadar indirim yapıyoruz”’dedi.

Vildan Koleji eğitim standartları ve imkanları tanıtıldı
17.07.2019
A+
A-

1996 yılında bu yana 23 yıllık tevrübesi ile eğitim camiasında bulunan Vildan Koleji’nin Genel Müdürü Bayram Atmaca ve okul müdürleri Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirdikleri toplantıda kolejin tanıtımı, eğitim standartları ve okulun özelliklerini anlattılar.

Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve anadolu lisesi bulunan ve mülkü kendisine ait doğa ile iç içe bir kampüsü bulunan Vildan Koleji’nin Genel Müdürü Bayram Atmaca,”Vildan Koleji’nde öğrencilerimizin nitelikli bir eğitim görebilmesi için halısaha, voleybol sahası, 500 kişilik konferans salonu, cep sineması, ilkokul, ortaokul ve lise kantinleri, kapalı spor salonu, resim ve müzik atölyeleri, drama, bilgisayarlarla donatılmış sınıflar mevcuttur. Okulumuz 1200 kapasitesi, 23 yıllık tecrübesi ve güçlü eğitim kadrosu ile hizmete devam etmektedir”dedi.

VİLDAN KOLEJİ NEDEN TERCİH EDİLİYOR?

Toplantıda Müdür Atmaca, Vildan Koleji’ni tercih sebeplerini ise,”Kolejimizin tercih edilme sebeplerini sıralayacak olursak, 23 yıllık tecrübesi ile geçmişinde il birincileri olması ve marka bir eğitim kurumu olması, şehrin gürültüsünden uzak ancak şehre yakın ve ulaşılabilir olması, özgüveni yüksek ve sosyal yönü güçlü bireylerin yetiştirme girişimi, milli ve manevi değerlere sahip vicdan sahibi nesiller yetiştirmesi, rehberlik biriminin gözetiminde bireysel farklılıklar dikkate alınarak öğrencilerin yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlayan sosyal ve kültürel aktiviteleri desteklemesi, anaokulundan üniversiteye kadar verilen Cambridge ve Oxford yayınlarının sınavları ile iddialı olduğumuzu ispatladığımız ingilizce derslerimiz, dil sınıfları”olarak açıkladı.

Atmaca akademik eğitim programlarını ise şu şekilde sıraladı;

1-Disiplin ve başarı odaklı bir eğitim
2-Haftasonu etütleri
3-Konu tarama sınavları
4-Birebir etüt
5-Koçluk sistemi
6-Öğrenci çalışma programları
7-Kariyer planlaması
8-Soru çözüm saatleri
9-Asansör sistemi
10-Danışmanlık sistemi
11-Yaz okulu
12-Öğrenci takip sistemi
13-Alanında uzman eğitim kadrosu

Kolejin sosyal aktiviteleri ise şu şekilde sıralandı;

1-15 yıldır devam eden izcilik faaliyetleri
2-Kamp faaliyetleri
3-Tiyatro gösterileri
4-Şiir dinletileri
5-Halk oyunları
6-Futbol,basketbol,voleybol,masa tenisi,langırt,dart,bocce, atıcılık,okçuluk, bowling, satranç, mangala, bilek güreşi,tekwando,karate,güreş,jimnastik,curling ve badminton turnuvaları
7-Doğa ve kültür gezileri
8-Üniversite gezileri
9-Kariyer günleri
10-Kişisel gelişim seminerleri
11-Kitap okuma

TEŞVİK KALDIRILDI, BU YÖNDE İNDİRİM UYGULANIYOR

Toplantı sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Atmaca, ‘Değişen eğitim sistemine nasıl ayak uyduruyorsunuz?’ sorusuna,”Sistem değişse de sınav her zaman var. Biz öğrencilerimizi kendileri ile yarışacak şekilde eğitiyoruz. Değişen sistem öğrencilerimizi etkilemiyor”dedi. Atmaca, hükümetin verdiği teşvikin kaldırılması hakkında ise,”Teşvikin kaldırılmasının velilere yansımaması için biz fiyatlarımızda teşvikten gelen miktar kadar indirim yapıyoruz”şeklinde konuştu.

HABER:ORAL CAN TATAR

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.