enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4644
EURO
34,8405
ALTIN
2.446,22
BIST
9.911,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Aynes Evdeki Influencer’ projesi ilk mezunlarını verdi!

Aynes Evdeki Influencer’ projesi ilk mezunlarını verdi!
A+
A-

Türkiye’nin önde gelen süt ürünleri üreticilerinden biri olan Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yer alan fabrikaları ile bölgenin kalkınmasında önemli pay sahibi olan Aynes yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. İlk 500 işletme arasında yer alan Aynes, Evde mucizeler yaratan ve keşfedilmeyi bekleyen yetenekli kadınlar için ‘Evdeki Influencer Projesi’ni başlatan şirket, kadınların gelişimine destek oldu.

CEO Hocalar’dan ‘Anadolu Kadını’ vurgusu

“Anadolu’nun dört bir köşesinde, neredeyse her evde gizli bir güç var” diyen Aynes CEO’su Murat Hocalar, bu inanç doğrultusunda Anadolu Kadını’nın yanında yer aldıklarını ve destek olduklarını göstermek istediklerini söylemişti.

Kadının toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsuru olduğuna dikkat çeken Murat Hocalar, “Kadının ilerlemesi sosyal adaletin bir şartı olmakla birlikte sadece bir kadın sorunu değil. Bu konu, sürdürülebilir, adil ve kalkınmış bir toplumu inşa etmenin tek yolu olup, politik, sosyal, ekonomik, kültürel ve çevresel güvenliği başarmanın da ön koşulu. İleri bir toplum için, kadınların güçlendirilmeleri, etkinlik alanlarının genişletilmesi, eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk alanlarında eşit fırsat ve olanaklardan faydalanabiliyor olması büyük önem taşıyor” dedi.

Mezunlara ödülleri takdim edildi!

Eğitimlerini tamamlayan influencer’lar Aynes’in üretim tesislerini gezdi. Etkinlikten mezun olan influencer’lar Aynes CEO’su Murat Hocalar ile bir araya gelerek merak ettiklerini CEO Hocalar’a sorma imkanı elde ettiler. Gerçekleştirilen soru-cevap etkinliğinin ardından mezun olan influencer’lara ödülleri takdim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.