enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1948
EURO
35,0702
ALTIN
2.465,70
BIST
10.226,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Açık
33°C

AYSİAD üyeleri PASVAK’taki iftarda buluştu

Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği(AYSİAD) üyeleri Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı’nda (PASVAK) düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. AYSİAD Başkanı Mahmut Catlık iftar buluşması için; “İftarımız çok güzel geçti. AYSİAD çok büyük bir aile.” değerlendirmesinde bulundu.

AYSİAD üyeleri PASVAK’taki iftarda buluştu
08.04.2023
A+
A-

Denizli’nin en aktif derneklerinden AYSİAD üyeleri ile birlikte iftar yemeğinde buluştu. PASVAK’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine üyeler aileleriyle birlikte katılarak güçlü bir resim ortaya koydu.

İftarda Egeyön TV’ye konuşan AYSİAD Başkanı Mahmut Catlık; “Tüm Müslüman aleminin ramazan ayını kutluyorum. Yapılan tüm ibadetlerin kabul olmasını diliyorum. İftarımız çok güzel geçti. AYSİAD çok büyük bir aile. Ülkemiz çok zor bir durumdan geçiyor. AYSİAD olarak da bunun bilincindeyiz. AYSİAD olarak sürekli toplanıyoruz. Özellikle deprem felaketinden sonra yoğun bir çalışma içine girmiştik. Halen de çalışmalarımız deprem bölgesi için devam ediyoruz. İnşallah bu zor günleri hep beraber atlatacağız. AYSİAD ailesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne pozitif yönlerimizi aktaracağız.”dedi.

İftara ev sahipliği yapan PASVAK’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve AYSİAD Üyesi Prof. Dr. Bülent Topuz ise; “Hem AYSİAD üyesi hem de PASVAK Yönetim Kurulu Başkanı olarak çok mutluyum. İki güzide kurumumuz bu güzel mekanda buluştular. AYSİAD’a, PASVAK’ı tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. Üyelerimize PASVAK’ı tanıtmış oldular. AYSİAD üyelerini aileleriyle birlikte bir araya getirerek birbirlerini hatırlamalarını ve muhabbet etmelerini sağladı. Güzel bir gelenek oldu. Mahmut Başkana çok teşekkür ederiz. “diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.