enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3445
EURO
34,8714
ALTIN
2.383,69
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Çetin Beton’dan ülke ekonomisine 110 milyon dolarlık katkı

Denizli’de çimento ve beton sektörünün önemli firmalarından Çetin Şirketler Grubu, Türkiye ekonomisine yıllık 110 milyon dolar katkı sağlayacak yeni bir çalışmaya imza atmaya başladı.

Çetin Beton’dan ülke ekonomisine 110 milyon dolarlık katkı
11.02.2020
A+
A-

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in yönetim kurulu başkanı olduğu Çetin Şirketler Grubu, faaliyet alanını genişleterek büyümeye devam ediyor. Yaklaşık 30 yıldır Denizli ekonomisine katkı sağlayan Çetin Şirketler Grubu, daha önce Denizli Çimento’nun sahibi olan Eren Holding’e ait Mersin Taşucu’ndaki Avrupa’nın en büyük çimento fabrikasının çimento ve klinger lojistik işini yüklendi. Yılda 3.5 milyon ton çimento ve klinger ihracatı yapan fabrikanın lojistiğini alan Çetin Şirketler Grubu, çalışmalarını tamamlayarak 1 Şubat tarihi itibariyle faaliyete başladı. Çetin Şirketler Grubu, 120 araç ve yaklaşık 200 personeliyle başta ABD olmak üzere, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’ya çimento ve klinger taşıma işini yürütüyor. Ülke ekonomisine yılda 110 milyon dolar katkı sağlayacaklarını belirten Çetin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, “İnşaat sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübemiz ve bize duyulan güvenle önemli bir çalışmaya daha imza atmaya başladık. Hem ülke hem de Denizli ekonomisine katkı vermeyi sürdüreceğimizden dolayı mutluyuz. Allah utandırmasın” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.