enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2493
EURO
34,8036
ALTIN
2.400,48
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
24°C

Furkan Köse’den Merkezefendi’ye 2. ofis

Denizli’de gayrimenkul sektörü denince ilk akla gelen firmalardan biri olan Furkan Köse, Merkezefendi ilçesindeki 2. ofisini görkemli bir törenle açtı.

Furkan Köse’den Merkezefendi’ye 2. ofis
12.10.2019
A+
A-
https://youtu.be/jQkWeH3PXgk

Denizli’de gayrimenkul sektörünün önemli temsilcilerinden Furkan Köse, Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 2. ofisini açtı. Açılışa CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ailenin dostları ve vatandaşlar katıldı. Açılışta bi konuşma gerçekleştiren Furkan Köse konut projeleri ve gayrimenkuz yatırımı konusunda uzman ekiple birçok yeniliğe imza atmak istediklerini kaydederek,”“Emlak sektöründe uzun süredir faaliyet göstermekteyiz. Biz şuna inanıyoruz. Öncelikle bizim sektörümüz, tamamıyla güvene dayalı bir sektör. İşimizi iyi yaptığımızdan ötürü, müşterilerimizin bize verdiği bir ödüldür bu açılış. Verdiğimiz hizmetin daha iyisini verebilmek için yeni bir şubemizi açtık. Önümüzdeki günlerde inşallah bunun karşılığını vereceğimizi düşünüyorum. Kesinlikle çok mutluyuz. Bu sektöre can vermek adına, bu sektör üzerinde hizmet vermek adına onur duyuyoruz. Yeni ofisimizle birlikte yenilenen bir markamız var. Furkan Köse Gayrimenkul Yapı, dekorasyon ve inşaat üzerine hizmet verecek. Rentis Oto da, araç kiralama ve araç satışı üzerine hizmet verecek. Araç kısmını bünyemize yeni dahil ettik. Ayrıca ‘Furkan köse Premium Sales’ adında bir markamız oluştu. Bu da lüks konut satışlarında kullanılmak üzere oluşturulan bir markamız. Şimdiden Denizli’ye halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Merkezefendi’de yeni iş yerlerinin açılmasının önemli olduğunu belirten Merekzefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise,”“Merkezefendimiz’de bir işyeri açılışını daha gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğimiz tarihten itibaren birçok esnaf kardeşimize destek olduk. Sizlere sözümüz vardı. Furkan Köse kardeşime de çok teşekkür ediyorum yeni bir işyeri açtığı için. Yeni istihdam yerleri oluşturduğu için. İnan ki bu ekonomik krizde, yeni işyeri açmak gerçekten büyük bir cesaret. Hayırlı uğurlu olsun. Allah bol bol iş versin. Yolu açık olsun. Bizler belediye olarak elimizden geleni esnaf kardeşlerimiz için yapmaya hazırız” dedi.

Açılışta konuşan CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar ise,”“Sevgili Furkan Köse kardeşim, inançla, heyecanla ve cesaretle ‘bismillah’ diyerek bir dükkan açtılar. Allah inşallah hayırlı kazançlar versin. Dünya’da mekan, ahirette iman anlayışı ile herkesin mutlaka bir gün uğrayacağı ve uğradıktan sonra da eline tapusunu aldığında, ‘Allah razı olsun’ diyeceği güzel bir mekan açıyoruz. Kardeşim Furkan Köse, çok güzel bir dekorasyon yapmış. Öncelikle vizyonel, öncelikle reklama dayalı, öncelikle inanca dayalı. Güzel bir ticaret açılışında bulunmaktan ben çok mutluyum. Allah inşallah bu güzel kardeşimize çıktığı bu güzel yolda, başarılar nasip eylesin. Müşterilerinin memnun, mutlu ayrılmasını nasip eylesin” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.