enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Konkordato İlan Ettiği İddia Edilen Marketler Zincirinden Açıklama!

Konkordato İlan Ettiği İddia Edilen Marketler Zincirinden Açıklama!
A+
A-

Bu sabah saatlerinde Denizli’de bazı internet sitelerinde Pekdemir Çiftliği’nin konkordato ilan ettiği iddia edilmişti. Pekdemir Çiftliği’nden konu ile ilgili açıklama geldi.

Bugün sabah saatlerinden itibaren Denizli’nin en büyük marketler zinciri olan Pekdemir Çiftliği’nin konkordato ilan ettiği iddia edilmişti. Basında yer alan bu iddialar ile ilgili açıklama yayınlayan Pekdemir Çiftliği AŞ. yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“25 ve 26 Aralık 2018 tarihli basın haberlerinde “Pekdemir Çiftliği konkordato ilân etti”, “Pekdemir Marketler Zinciri konkordato ilân etti”, “Pekdemir Ailesine ait Pekdemir Çiftliği A.Ş. de Konkordato Talebinde Bulundu” başlıklarıyla haberler yer almıştır.

Söz konusu konkordato haberlerinin Şirketimizle ilişkili olmadığını Kamuoyunun bilgilerine sunmak isteriz.

Halil Pekdemir’in kurucusu ve hâlihazırda tek ortağı olduğu Denizli Ticaret Sicili’ne 12751 sicil no.su ile kayıtlı “Halil Pekdemir Çiftliği Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi” ünvanlı şirketimiz; 77 süpermarketi, 120 dönüm kapalı alanda faaliyet gösteren jeotermal ısıtmalı topraksız serası, 100 dönüm kapalı alanlı büyükbaş besi çiftliği, 6 akaryakıt istasyonu ve düğün salonları ile farklı alanlarda herhangi bir ekonomik sıkıntı yaşamaksızın faaliyetini sürdürmektedir.

Şirketimizin sermaye yapısı güçlüdür, tüm malî ve hukukî yükümlülüklerini mevzuat ve sözleşmelerle üstlendiği sorumluluklarına uygun şekilde yerine getirmektedir. Sayıları 1.250’yi aşan çalışanı ile birlikte istikrarlı biçimde gelişme azim ve kararlılığıyla çalışmaya devam edecektir.

Kamuoyunun bilgi ve değerlendirmelerine saygıyla sunarız”.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.