enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2643
EURO
34,7486
ALTIN
2.409,24
BIST
10.298,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Çok Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Konyalıoğlu: Denizli için deprem uyarıları yapılıyor, hazırlıklı olmalıyız!

Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Çardak OSB Başkanı Okan Konyalıoğlu, ‘Depremzedelerin için elimizden geleni yapmalıyız’ çağrısında bulunarak deprem bölgesinde bulunan Denizli’nin de depreme hazırlık konusunda harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

Konyalıoğlu: Denizli için deprem uyarıları yapılıyor, hazırlıklı olmalıyız!
22.02.2023
A+
A-

Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Çardak OSB başkanı Okan Konyalıoğlu, 6 Şubat’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6’lık Kahramanmaraş depremleri sonrası yardımlar üzerine açıklamada bulundu. Konyalıoğlu, bölgede bulunan depremzedeler için ellerinden gelen yardımın yapılmasını gerektiğini ifade etti.

‘Denizli için de deprem uyarıları yapılıyor’

Başkan Konyalıoğlu; “Binlerce can kaybımız var ne yazık ki. Acımız çok büyük. Ülke olarak, şahıs olarak şehir olarak her birimizin ne yediğimizden, ne içtiğimizden, ne de uykumuzdan bir karşılık bulabiliyoruz. Çok acı var, çok acı birikti. Tabii ateş düştüğü yeri yakıyor. Bizlere sıcaklığı geliyor. Bugün depremzede olanlar dünün deprem bölgesine yardımcı olanlarıydı büyük ihtimalle. Bugün o yardımları alanlar, dün yardım edenlerdi. Dolayısıyla bugün yardım edenlerin yarın yardım alanlar olabilme durumu da çok kuvvetli. Özellikle böyle bir deprem bölgesinde yaşıyorsak. Ülkemiz ciddi bir miktarı deprem bölgesi. Denizli’nin de bir deprem bölgesi olduğunu biliyoruz. Yaşanmış depremler var. Denizli içinde deprem uyarıları yapılıyor. Dolayısıyla buna bizim hazırlıklı olmamız gerekiyor. Bilinç sadece toplumsal, devletsel değil, bireysel olarak da olması gerekiyor. Deprem bilincinin bir yerden de başlaması gerekiyor. Bireyler oluşturuyor devleti. Eğer bu bilinç bireylerden tetiklenirse devlet de buna uyumlanacaktır diye değerlendiriyorum. Dolayısıyla bireyin bilinçlenip buna uygun hareket etmesi çok önemli. Kısa vadede alınacak tedbirler var. Orta ve uzun vadeli alınacak olanlar var” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.