enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2329
EURO
34,9539
ALTIN
2.408,76
BIST
10.400,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
37°C
Denizli
37°C
Açık
Pazartesi Açık
37°C
Salı Açık
36°C
Çarşamba Açık
35°C
Perşembe Yağmurlu
30°C

Aşk Bu Mu? Filmi Vizyonda

Aşk Bu Mu? Filmi Vizyonda
18.12.2018
A+
A-

“Aşk Bu Mu?” filmi, birbirinden tamamen farklı hayatlara sahip olan Umut ve Gülüm’ün hikayesini anlatan mükemmel bir aşk filmi.

Umut, çok küçük yaştan beri hırsızlık yapan bir gençtir. Tek hayali ise yaptığı hırsızlıklarla köşeyi dönmektir. Ama bu fırsat ona hiç uğramaz. Gülüm ise hayatı son derece yolunda olan genç bir kızdır. Okuduğu okulu başarıyla bitiren genç kız hayata atılma hayalleri kurarken, bir haberle yıkılır. Kendisine karaciğer yetmezliği teşhisi konulmuştur. Ya karaciğer nakli yapılacak ya da kurtulacaktır ya da nakil gerçekleşmezse ölecektir. Tam da bu noktada Umut ve Gülüm’ün yolları kesişir. Umut’un yıllardır kovaladığı fırsat da ayağına gelmiştir fakat artık işler çok zor bir hal almıştır. Umut’u zor bir karar beklemektedir. Peki ya, her şeyin dışındaki aşk? Aşk her zorluğun üstesinden gelmeye yeterli midir?

Başrollerinde Kubilay Aka ve Afra Saraçoğlu’nu izleyeceğimiz Aşk Bu Mu? Filminin oyuncu kadrosunda Salih Kalyon, Şerif Erol, Tanju Tuncer, Sadi Celil Cengiz, Evrim Doğan gibi isimler de bulunuyor. Senaryosunu Cüneyt İnay’ın yazdığı romantik komedi tadında olan film bu soğuk aralık günlerinde sinema severlerini bekliyor.

CİNEMAXİMUM FORUM ÇAMLIK SEANSLARI:

Demakrasi Meydanı Doğan Demircioğlu Cad. Forum Çamlık AVM Denizli

11:05

13:25

21:30

DENİZLİ TERAS PARK AVŞAR SEANSLARI

Teras Park Avşar Sineması Yenişehir Mah. Teras Park AVM 55 Sok.No:1 Denizli

11:30

14:00

16:30

19:00

21:30

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.