enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2571
EURO
34,7450
ALTIN
2.405,84
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Çok Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Bekilli 16. Yılı Geride Bıraktı

Bekilli 16. Yılı Geride Bıraktı
A+
A-

Bekilli Belediyesi tarafından düzenlenen Demokrasi, 16. Demokrasi Şöleni, Kültür Sanat ve Üzüm Festivali Kübra Can ve Suavi konserleri ile son buldu.

Bekilli Demokrasi, 16. Demokrasi Şöleni, Kültür Sanat ve Üzüm Festivali 4 gün boyunca birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Meri Organizasyon tarafından organize edilen festival de Sahra Band, Millon, Ozanca, Ayşe Dinçer, Grup Yol, Dilek Alşahan, Kübra Can ve Suavi sahne alırken, Bekilli, Denizli, Uşak ve ilçelerden insan seline sebep oldu.

Büyük bir coşku yaşandı

Bekilli üzümü ve Bekilli kültürünü tanıtan festival kapsamında kurulan standlarda gönüllerince alışveriş yapma imkanı bulan ziyaretçiler akşamları ise birbirinden ünlü sanatçılar eşliğinde büyük bir coşku yaşadı. Festivalin son gününde sahne alan Kübra Can ve Suavi birbirinden güzel şarkılarla unutulmaz anlar yaşattı. Katılımcılara ve sanatçılara plaket ve çiçek veren Belediye Başkanı Mustafa Başkafa “Belki çok büyük bütçemiz, çok büyük yatırımlarımız yok. Ama herkese kapımız açık, şeffaf, olgun ve demokrasiye inanan kadrolarımız ile 24 saat Bekillili vatandaşlarımız için hizmet üretmeye devam edeceğiz. ” dedi. Festivali organize eden Meri Organizasyon’a ve Meryem Hanıma teşekkürlerini ileten Başkafa “Bir kadın olarak yaptıkları bizlere “işte Atatürk kadını ” dedirtiyor. Kendisine müteşekkiriz. Bu festivalde çok fazla emeği var. Tüm Bekilli adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Festival havai fişek gösterisi ile son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.