enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5047
EURO
34,9280
ALTIN
2.437,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bulutsuzluk Özlemi Denizli’deydi

Bulutsuzluk Özlemi Denizli’deydi
A+
A-

Türkiye’nin efsanevi gruplarından Bulutsuzluk Özlemi dün gece Route sahnesinde sevenleri ile buluştu. Denizli Mimarlar Odası’nın sosyal etkinlikleri kapsamında gerçekleşen konser Denizlililerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen oda seçimleriyle Serdar Alayont’un başkanlığında yeni yönetimin göreve başladığı Mimarlar Odası Denizli Şubesi, sosyal faaliyetlerine hızla devam ediyor. Dün akşam Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin düzenlediği efsanevi grup Bulutsuzluk Özlemi sevenleri ile buluştu.

Hayranlarının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen konserde, konser mekanı tamamen dolarken konseri izleyenler ise yüksek sesle bütün şarkılara eşlik etti. Keyifli geçen konserde ünlü gitarist Akın Eldes de Bulutsuzluk Özlemi’ne sahnede eşlik etti ve eşsiz gitar soloları ile izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Konser Öncesi Söyleşi

Denizli Mimarlar Odası gerçekleştirilen konser öncesi söyleşide buluştu. Bulutsuzluk Özlemi’nin solisti ve aynı zamanda mimar olan Nejat Yavaşoğulları, Denizli Mimarlar Odası’nın sosyal etkinlikleri kapsamında mimar meslektaşları ile söyleşi gerçekleştirdi. Makine Mühendisleri Odası konferans salonunda gerçekleşen söyleşiye mimarlar ve mimar adayları yoğun ilgi gösterdi.

Konser Geliri Hizmet Binasına Kullanılacak

Mimarlar Odası Denizli Şubesi sponsorları aracılığı ile gerçekleştirdiği konserden elde ettiği geliri ise yeni hizmet binası için kullanacak. Serdar Alayont ve yönetimi göreve geldiklerinde yeni hizmet binası için çalışmalara en kısa sürede başlayacaklarını dile getirmişti. Gerçekleştirilen başarılı organizasyon sayesinde yapımı için çalışılan Denizli Mimarlar Odası yeni hizmet binası için bütçe oluşturulmuş oldu.

“Sosyal etkinliklerimizi fark yaratacak projelerimizi desteklemek için gerçekleştiriyoruz” diyen Başkan Serdar Alayont, “Bir döneme damgasını vuran Bulutsuzluk Özlemi konseri bizler için önemliydi. Organizasyona talep de tahmin ettiğimizden çok daha fazlaydı. Öyle ki biletler bile günler öncesinden tükendi ve maalesef bazı arkadaşlar konser için gelip bilet bulamadığı için kapıdan döndü. Biz bu etkinliğimizi her açıdan faydalı bulduk ve çok fazla olumlu geri dönüş aldık. Ayrıca konserden elde ettiğimiz geliri de Oda bütçemize dahil ederek yeni hizmet binamızın inşasını hızlandırma fırsatı bulduk. Bu tip sosyal etkinlikler üzerinden oluşturduğumuz bütçeleri Odamıza yük getirmeden büyük projelerde kullanmayı hedefliyoruz.

Bizler seçim sürecinde de çok yönlü çalışacağımızı dile getirmiştik. En başta ifade ettiğimiz bütün alanlarda faaliyetlerimize hızla başladık ve hızla da devam ederek odamızın Meslek Odası dinamiğini yeniden inşa edeceğiz” dedi.

Mimarlar Odası Hangi Sosyal Etkinliklere İmza Attı?

Mimarlar Odası Denizli Şubesi sosyal etkinlikler kapsamında 26 Mart’ta Evora Şantiyesi’ne teknik gezi, 29 Mart’ta Doç. Dr. Deniz Dokgöz ile söyleşi, 4 Nisan’da film gösterimi, 9 Nisan’da Doç. Dr. Burak Altınışık ve Doç. Dr. Işıl Uçman Altınışık ile Mimar Sinan Haftası söyleşisi gerçekleştirdi Son olarak da dün Bulutsuzluk Özlemi Konseri gerçekleştirildi .

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.