enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2830
EURO
34,6912
ALTIN
2.435,71
BIST
10.011,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Çameli 7. Festivaline Hazır

Çameli 7. Festivaline Hazır
A+
A-

Başkan Arslan Çameli’nde Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi ile birlikte düzenlenecek olan 14- 15 Eylül’de 7. Çameli Kültür, Tarım, Alabalık ve Domates Festivali gerçekleşecek.Eylül Ayın da gerçekleşecek olan Festivalde 7’den 77’ye her vatandaş için çeşitli etkinliklerin yer aldığı bu yıl da dolu dolu geçecek. Etkinliklerde birçok sosyal ve kültürel aktivite yer alıyor Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Denizlilileri ve tüm vatandaşları Çameli’ne davet etti.

Ağustos Ayında dolu dolu 4 büyük etkinliğe imza atarak Hava ve Bisiklet sporlarında adından söz ettiren Çameli . 14-15 Eylül Tarihleri arasında 7. Çameli Kültür, Tarım, Alabalık ve Domates Festivali yapılacak. 14 Eylül’de başlayacak olan Festival Programı Mehteran Gösterisi, Kortej Yürüyüşüyle başlayacak. Ses yarışması ve ardından 3 Telli Çura Ustası Hayri Dev ,Sevgi Petek Ramazan Çelik Konseri ile devam edecek olan program 15 Eylül 2017 Cuma Günü ise Elle Alabalık Tutma Yarışması, Tarım Paneli, En İyi Domates Yarışması Yetiştiriciliği, Hayati İnanç sohbeti, Tuğba Karakuş konseri, ödül töreni ve Murat Başaran konseri ile festival son bulacak.

PEHLİVANLAR HAZIR

7. Çameli Kültür, Tarım, Alabalık ve Domates Festivali’nin hemen ardından 16 Eylül Cumartesi saat 10:00’da 4.Hasan Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri düzenlenecek Kırkpınar’ın seçkin pehlivanların katılacağı güreşlerin her sene olduğu gibi çekişmeli mücadelelere sahne olması bekleniyor.Çameli İlçesi İmamlar Mahallesi Sarayyıkığı mevkiinde gerçekleşecek olan Yağlı güreşler için şimdiden hazırlıklar başladı.

ATA SPORU YAŞATILIYOR

16 Eylül 2017 günü saat 10.00 başlayacak olan 4.Hasan Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri ev sahibi Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN yaptığı davet açıklamasında,

Başkan ARSLAN Güreşler bizim ata sporumuz olması nedeniyle oldukça önemli. Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz 4’üncüsünü düzenlenecek olan geleneksel yağlı güreşlerin her sene olduğu gibi çekişmeli ve güzel mücadeleler sahne olacağını belirten Başkan Arslan 15-16 Eylül Tarihleri arasında düzenlenecek 7. Çameli Kültür, Tarım, Alabalık ve Domates Festivali hemde 4.Hasan Şahin Yağlı Pehlivan Güreşlerine 16 Eylül 2017 Cumartesi günü Tarihin ,doğal güzelliklerin iç içe olduğu, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneğinin yaşandığı, gönülleri birleştiren festivalimize ve Yağlı Pehlivan Güreşlerimize tüm dostlarımızı bekliyoruz.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.