enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3115
EURO
34,9994
ALTIN
2.450,14
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Açık
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C

Can Dostlar Filmi Vizyonda!

Can Dostlar Filmi Vizyonda!
15.02.2019
A+
A-

Can Dostlar, hepimizin unuttuğu sokak kültürünü, arkadaşlığı, dostluğu ve daha nicesini bizlere hatırlatacak bol kahkahalı bir film. Dahasını merak ediyorsanız, yazının devamına buyurun efendim.

Son yıllarda Güldüy Güldüy çocuk ekibinin beyaz perdedeki ve tiyatro sahnelerindeki başarısına bolca şahit oluyoruz. Önceki filmleri olan Bizim Köyün Şarkısı’ndaki eğlenceli sahneler aklımızdan silinmemişti ki buna bir yenisi daha eklendi; Can Dostlar. Bu sefer küçük dostlarımız bizleri parka çağırıyor. Nasıl mı? Devamlı internette vakit geçiren ve telefondan ayrılamayan çocuklar sokakta oyun oynamakta bir haber büyümektedirler. Mahalle sakinlerinin ısrarıyla çocuklar parkta oynamak için ikna edilirler. Fakat Kötü Kazım buna izin vermez. Kötü Kazım, parka gelenleri korkutan ve kimsenin orada eğlenmesine izin vermeyen biridir. Peki ya Kötü Kazım bunu neden yapmaktadır, sırrı nedir? Çocuklar Kötü Kazım’ı ikna edip parkı alabilecekler midir? Her şeyin cevabı bol kahkahalı olan bu dostluk filminde gizli.

Oyuncu kadrosunda çocuk yıldızlardan Esat Polat Güler, Selim Bayraktar, Eda Döğer, Dora Dalgıç, Berat Efe Parlar bulunuyor.

Yönetmen koltuğunda Tuğçe Soysop’un oturduğu Can Dostlar filmi sinemaseverlerini bekliyor.

Cinemaximum Denizli SM
2D
11:35
13:55
16:15
18:40

Cinemaximum Forum Çamlık
2D
09:40
11:40
14:10
16:35
19:05

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.