enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

Genç Avukatların Yardım Konserine Büyük İlgi

Denizli’de Genç Avukatların kurduğu ve sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren “Suça Sürüklenen Çocuklar” (SSÇ) grubu yine büyük bir yarım konseri organize etti. Dün Route’ta sahne alan SSÇ Denizli Engelliler Spor Klübü ve bir köy okuluna yardım sağladı.

Genç Avukatların Yardım Konserine Büyük İlgi
A+
A-

Denizli Barosu’na bağlı 5 avukatın, suça sürüklenen çocukların sorunlarına dikkat çekmek için yaklaşık bir yıl önce aynı isimle kurdukları SSÇ son konserini yine sosyal sorumluluk için düzenledi. Daha önceden de çeşitli yardım kampanyaları için sahne alan SSÇ bu kez Denizli Engelliler Spor Kulübü ve bir köy okuluna yardım etmek için sahneye çıktı.

Büyük miktarda yardım gelirinin elde edildiği konsere avukatların ve grubu sevenlerin ilgisi de yoğun oldu. Alterantif rock tarzında çok sayıda şarkı ile izleyenlerine eğlence dolu saatler yaşatan SSÇ, gecede BARO Başkanı Müjdat İlhan için de bir şarkı söyledi.

SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUKLAR’IN HİKAYESİ

Denizli Barosuna bağlı 5 avukatın kurduğu grup, 1 yıl önce suça sürüklenen çocukların sorunlarına dikkat çekmek için kuruldu. Grubun üyeleri Denizli’nin genç avukatları; Hasan Ozan Orpak, Can Çapar, Ferhan Altun, Onat Ötnü ve Barış Açıkgöz. Toplumsal sorunlara dikkat çekme misyonu taşıyan grup, deneysel özellikler taşıyor.

Farklı bir oluşumla müzik grubu içindeki dengeleri değiştirerek herkese fırsat verilmesi gerektiğini anlatmaya çalışıyor. Hatta bu nedenle SSÇ üyeleri daha önce çalmadıkları enstrümanları öğrenerek, sahnede çalıyorlar. Grubun ismi de toplumsal farkındalık yaratmak üzerine konulmuş.

Grup üyeleri, grubun adlandırılma hikayesini, “10-12 yaş aralığındaki çocukları görünce insanın içi eriyor ve üzülüyor daha doğrusu insan avukat olarak da. Bu çocukları gördükten sonra da bu çocukları suça iteleyen şey nedir? Bunun da merakı bize doğunca dedik ki biz grubun adını ‘Suça Sürüklenen Çocuklar’ koyalım. Bu konuya dikkat çeksin ve bir çözümü olamasa da bile bir vesile olsun dedik” şeklinde anlatıyor.

SSÇ Denizli BAROSU’ndan Sahne Alacakları Mekana Çıkarken…
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.