enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2046
EURO
35,0509
ALTIN
2.523,45
BIST
10.660,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
33°C
Denizli
33°C
Açık
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C

Kızılcabölük Renkli Anlara İmza Attı

25. Kızılcabölük Kültür, Sanat, Tekstil ve Moda Festivali sona erdi. 3 gün boyunca hem Kızılcabölük’ün kültürel miraslarının tanıtılmasına katkı sağlayan festival renkli ve bir o kadar keyifli görüntülere imza attı.

Kızılcabölük Renkli Anlara İmza Attı
A+
A-

Kumaşları ile dünyada tanına kentlerden olan Denizli, her bir noktasında hem geleneğini yaşatmak hem de modaya  yön vermek adına birbirinden güzel festivaller imza atıyor. Bunlardan bir tanesi de Denizli’nin Tavas ilçesinde bulunan ve hamam peştemalları, farklı dokuması ile ünlü Kızılcabölük. Bu yıl 25.si düzenlenen ve 3 gün süren Kızılcabölük Kültür, Sanat, Tekstil ve Moda Festivali’nde renkli anlar yaşandı.

MODANIN KALBİ KIZILCABÖLÜK’TE ATTI

Tekstil ürünleri ile adını tanıtan Kızılcabölük’te festivalin 2. günü Pamukkale Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Programı Kızılcabölük Hayalleri defilesi ile moda rüzgarı esti. Sergilenen tasarımlar görenlerde hayranlık yarattı.

HER GÜN MÜZİKLE BULUŞULDU

Kızılcabölük ‘ün halk ozanı Özay Gönlüm’ün memleketi olması festivalin dokusuna işledi ve Kızılcabölük değerli sanatçıları misafir etti. Kızılcabölüklü şarkıcı Hasan Derelioğlu ile başlayan konserler serisi Armağan Aslan ile devam etti. Her konser de festival katılımcıları coşkulu bir şekilde sanatçılarla etkileşim halinde bulundu.

2. günün konuğu olan Lara, dinleyenleri hareketli parçalarıyla eğlendirdi.

Son günün konuğu Denizlili grup Necati ve Saykolar grubu ise, Kızılcabölüklülere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.