enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
22°C
Denizli
22°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Açık
26°C

Uslu’dan 8. Kitap Müjdesi

Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği Başkanı Abdülkadir Uslu’nun yeni kitabı ‘Aşkı Buldum’ geliyor.

Uslu’dan 8. Kitap Müjdesi
24.12.2018
A+
A-

Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YAZ-AR-BİR) Genel Başkanı Abdülkadir Uslu’nun 8. kitabı yayınlanmaya hazırlanıyor. Sosyal medya hesabından sevenlerine müjdeyi veren Uslu: ‘ Yıl bitmeden inşallah şiir kitabını yetiştiriyoruz. ‘ mesajını paylaştı. Daha önce farklı türlerde 7 kitabı yayınlanan yazar, sevenleri ile bu defa bir şiir kitabı ile buluşmaya hazırlanıyor. Şair Uslu uzun zamandır yazığı şiirleri ‘Aşkı Buldum’ kitabı ile bir araya topladı.


YAZ-AR-BİR
Genel Başkanı Abdülkadir Uslu

YAZAR – BİR’den Şiirseverleri Buluşturan Etkinlik

Yeni kitabını yakın zamanda yayımlayacak Abdülkadir Uslu’nun başkanlığını yürüttüğü; Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği, ‘Şiirini al gel!’ sloganı ile gelenekselleştiren Şiir Günleri etkinlikleri her ayın ilk cumartesi günü şairleri ve şiir severleri buluşturmaya devam ediyor.Denizli Deda Haber’e konuşan Uslu ‘Bu etkinlikteki amaçlarının şairler ile şiir severlerini buluşturmak olduğunu söyledi ve ‘Etkinliğe başta üye şairlerimiz olmak üzere her yerden katılabilecek şairlerimizin kendi şiirlerini seslendirmesidir. Dolayısıyla şiirlerin okunması, şiirler hakkında yorumlarımızı paylaştığımız bir ortam ile bir bakıma kendi kendimizi eğitiyoruz.’ dedi.

Bizde Denizli Deda Haber ailesi olarak Yazar ve Şair Albülkadir Uslu’yu tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Şiir Günleri Etkinliği Şairleri Buluşturmaya Devam Ediyor


YAZ-AR-BİR
Genel Başkanı Abdülkadir Uslu

ABDÜLKADİR USLU KİMDİR?

1962 Kızılcabölük (Tavas / Denizli) doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği (1986), Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Bölümünü (2000) bitirdi. Uzun yıllar karikatür çizdi. Değişik dergilerde, gazetelerde ve albümlerde karikatürleri yayınlandı. Ulusal ve uluslararası karikatür yarışmalarından 16 ödül sahibidir. Denizli’de “Karikatür Kursları” düzenledi. 5 Kişisel karikatür sergisi açtı. Karikatür yarışması seçici kurullarında yer aldı. Halen Denizli Büyükşehir Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Amasya Belediyesi karikatür yarışması jürisinde yer almaktadır. Mizah Dergisi TEBESSÜM’ü, 1985-86 yıllarında Denizli’de arkadaşlarıyla yayınladı ve derginin Mizah Yönetmenliği ile Yazı İşleri Müdürlüğü görevlerini üstlendi. Denizli Yağmur Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğünü yaptı (1989). Kızılcabölük Gazetesi Genel Yayın Müdürlüğünü yaptı (1997-98). Denizli d-TV’de “Uygulamalı Karikatür Okulu” programını hazırladı ve sundu (1997). Kızılcabölük Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğünü yaptı (2006-2008). Kurslara katılarak “Fotoğrafçılık Eğitimi”, “Ney Eğitimi”, “Resim Eğitimi” aldı. 3 ortak fotoğraf sergisine katıldı. Yağlı boya resim çalışmaları devam etmektedir. Afiş, broşür ve kitap kapağı tasarımları hazırladı. Lunaparka Gidelim (Çocuk öyküsü), Günlük (Derleme/Anı), Tarım Takvimi (Araştırma), Şükrü Tekin Kaptan-Hayatı, Eserleri ve Bibliyografyası (Araştırma), Aydınlık Sineması (Öyküler), Kar Vakti (Öyküler), Hüsnü Yusuf (Öyküler) basılı kitaplarıdır. YAZ-AR-BİR 3. Şiir antolojisini hazırladı. Editörlüğünü yaptığı eserler de mevcuttur. “Aydınlık Sineması” öykü kitabı ile “2016-1. Arif Baş Ödülü (3.)”nü almıştır. Kısa Öykülerde beş ödülü vardır. Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YAZ-AR-BİR) Genel Başkanıdır. yazarBİR Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi İmtiyaz Sahibidir. 2009-2014 dönemi Kızılcabölük (Tavas/Denizli) Belediye Başkanlığı yapmıştır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.