enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Yazarlar Köşesi’nin Konuğu:”Ramazan Efe ve Eskin Kardeşler”

Yazarlar Köşesi’nin Konuğu:”Ramazan Efe ve Eskin Kardeşler”
A+
A-

Egeyön Tv ve Denizli Dedahaber olarak her hafta başka bir Denizlili yazarı konuk aldığımız ‘Yazarlar Köşesi’ programında bu hafta Çardak/Çaltılı Ramazan Efe, Fazıl Cengiz Eskin ve Muzaffer Eskin konuklarımız oldu.

Ramazan Efe Fazıl Eskin Muzaffer Eskin

Ramazan Efe Fazıl Eskin Muzaffer Eskin

İlk programda ‘Yazarlar Köşesi’nin konuğu Aysel Menteş olmuştu. Bu hafta köşemiz ‘Denizli Ezgileri 1” kitabı ile Ramazan Efe, Fazıl Cengiz Eskin ve Muzaffer Eskin’i ağırladı.

Denizli’nin Ezgilerini bu kitapta topladılar

Ramazan Efe, Fazıl Cengiz Eskin ve Muzaffer Eskin’i ‘Denizli Ezgileri 1’ adlı kitapları ile okurlara birbirinden güzel ezgileri ve türküleri tanıtıyorlar. Çardak/Çaltı’da başlayan Ramazan Efe’nin bu kitabı oluşturma çabası burada başladı. Daha sonra Fazıl Cengiz Eskin ile tanıştı. Görme engelli iki kardeşten biri olan Fazıl, Ramazan Efe’ye kitaba ezgi toplaması ve besteler konusunda destek oldu. Bu birlikteliğe sonradan dahil olan Muzaffer Eskin kitapta 20 ezgi katkıda bulunarak kitabın okurlarla buluşmasını sağladı.

Kitapta 250’ye yakın eser bulunuyor

Ramazan Efe, Fazıl Cengiz Eskin ve Muzaffer Eskin’in ‘Denizli Ezgileri 1’ kitabında 250’ye yakın eser bulunuyor. Denizli’nin yaklaşık 15-16 ilçesinde araştırmalar ile toplanan eserler bu kitapta buluştu.

Bağlama ile programa renk kattılar

Fazıl Cengiz Eskin ve Muzaffer Eskin’i programda bağlama eşliğinde söyledikleri türküler ile gönüllerde taht kurdular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.