enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

MAKSİAD Eskişehir TEI’de İncelemelerde Bulundu

Denizli Makine Sanayici İş İnsanları Derneği (MAKSİAD) bir dizi fabrika ziyareti için Eskişehir’e gezi teknik bir gezi düzenledi. Gezinin en önemli duraklarından biri Tusaş Motor Sanayi A.Ş. (TEI) oldu.

MAKSİAD Eskişehir TEI’de İncelemelerde Bulundu
05.08.2022
A+
A-

MAKSİAD düzenlemiş olduğu gezilere bir yenisini daha ekledi. Eskişehir’e yapılan gezide bir dizi fabrika ziyaretinin yanı sıra Türkiye’mizin göz bebeği, yerli ve milli uçak, helikopter, füze motorları ve parçaları yapan, kalite, teknoloji, ticari satışlarda dünyada ilklere giren Tusaş Motor Sanayi A.Ş. (TEI)’yi gezme fırsatı bulan MAKSİAD Ekibi geziden oldukça memnun olduklarını belirttiler.

MAKSİAD heyetiyle bir toplantı yapan ve aynı zamanda da Denizli’li olan TEI Genel Müdürü Mahmut Akşit, heyet üyeleriyle de yakından ilgilendi. Dünyada uçan her iki uçaktan birinde TEI’nin ürettiği motor yada parçalardan birinin kullanıldığını belirtti. TEI ürettikleri yerli ve milli uçak, helikopter, füze motorları ve ileri teknoloji motor parçaları hakkında hem sunum yaparak hem de canlı olarak MAKSİAD Heyetine tüm parçalar hakkında tek tek bilgi verdi.

MAKSİAD Heyeti, üyelerinin ürettiği hediyeleri ve Denizli’mizin başkentliğini yaptığı havlu bornoz setini de takdim etti.

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı yaptığı açıklamada teknik gezilerin Ankara TAİ, makineler şehri Konya gibi illerde de devam edeceğini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.