enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
35,0041
ALTIN
2.323,31
BIST
9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

1 Haftada Trafikte Neler Oldu?

1 Haftada Trafikte Neler Oldu?
16.10.2017
A+
A-

Denizli Emniyet Müdürlüğü 09-15 Ekim tarihleri arasındaki Denizli’de yapılan trafik denetimleri raporunu açıkladı. Denizli’de bu günlerde (35) Yaralamalı kaza ve (60) Maddi Hasarlı kaza olmak üzere Toplam: (95) kaza meydana geldi.

Yapılan Denetimlerde

Okul Servis Araçları üzerinde yapılan denetimler sonucunda;

09-15 Ekim 2017 tarihleri arasında, 305 Okul Servis aracı, yönetmelik hükümleri çerçevesinde denetlenerek,(24) okul servis aracına özel izin belgesiz taşımacılık yapmaktan, muayenesiz araç kullanmaktan, fazla yolcu almaktan, amaç dışı (KORSAN) taşımacılık yapmak vb. diğer eksikliklerden dolayı cezai işlem uygulandı.

Fahri Trafik Müfettişleri Tarafından Tanzim Edilen Trafik Suçu Tespit Tutanakları;

Denizli’de, gönüllülük esasına göre faaliyet gösteren, Fahri Trafik Müfettişleri tarafından, trafik kural ihlali yapan araç sürücülerinin tescil plakasına 09-15 Ekim 2017 tarihleri arasında toplam (38) adet suç tespit tutanağı tanzim edilerek, trafik idari para cezası karar tutanağına çevrildi.

Denizli’de Merkez Polis Sorumluluk bölgesinde meydana gelen trafik kazaları;

09-15 Ekim 2017 tarihleri arasında Denizli bölgesinde, (35) Yaralamalı kaza ve (60) Maddi Hasarlı kaza olmak üzere Toplam: (95) kaza meydana gelmişdi. Kazaların azaltılmasına yönelik olarak kazaların yoğun olarak meydana geldiği cadde ve güzergâhlar ile sürücüler tarafından kırmızı ışık ihlalinin yapıldığı kavşaklarda, seyir halinde çevirme ekipsiz olarak radarlı hız denetimine, sivil ihbarlı denetim, emniyet kemeri, cep telefonu ve yaya denetimlerine ağırlık verileceği belirtildi.

Denizli’de meydana gelen kazalar genellikle, Acıpayam yolu, İstiklal Caddesi, Merkezefendi Caddesi ve Ankara yolu üzerinde meydana geldiği belirtildi. Kazalar daha çok, doğrultu değiştirme (dönüş) kurallarına uymama, Araçların hızını hava ve yol şartlarına uydurmamaktan, kavşaklara yaklaşırken araçların hızını azaltmamaktan, kavşaklarda geçiş önceliğine uymama ve yakın takip arkadan çarpma kusurundan, yayaların ise karşıdan karşıya geçişlerde, araçlara ilk geçiş hakkını vermemekten dolayı meydana geldiği tespit edildi.

Denizli Bölge Trafik Polis Sorumluluk Bölgesinde;

09-15 Ekim tarihleri arasında Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün sorumluluk bölgesin (1) ölümlü, (8) Yaralamalı kaza ve (7) Maddi Hasarlı kaza olmak üzere Toplam: (16 ) kaza meydana geldi. Kazaların azaltılmasına yönelik olarak kazaların yoğun olarak meydana geldiği güzergâhlarda, sürücülerin yaptıkları kural ihlallerine yönelik olarak ve kurallara uymalarını sağlamak için seyir halinde çevirme ekipsiz olarak radarlı hız denetimine, emniyet kemeri ve cep telefonu denetimlerine ağırlık verileceği belirtildi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.