enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2565
EURO
35,0894
ALTIN
2.495,61
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
33°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C

1 Mayıs’ta Passolig İsyanı

2014 yılında uygulamaya alınan ve taraftarlardan büyük tepkiler alan Passolig uygulaması Denizli’de gerçekleştirilen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günün kutlamalarında hazırlanan, çeşitli mesajların verildiği pankartlara da konu oldu.

1 Mayıs’ta Passolig İsyanı
01.05.2019
A+
A-

19 Nisan 2014 yılında 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlemesine Dair Kanun uyarınca Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygulamaya kondu. 2013-14 Süper Lig sezonunun otuzuncu ve 1. Lig ‘in otuzaltıncı haftasın uygulamaya alınan Passolig o tarihten itibaren kamuoyunda ve siyasette çeşitli tartışmalara neden olmuştu.

YILLAR GEÇTİ TEPKİ BİTMEDİ

Üzerinden yıllar geçsede vatandaşların Passolig tepkisi hala bitmedi. Denizli’de gerçekleştirilen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günün kutlamalarında bir gencin elinde yüklenen pankart ise dikkat çekti. Hazırlanan pankartta Passolig uygulaması için (Faşolige Hayır) ifadesi kullandı ve yıllar geçsede tepkinin bitmediğini gösterdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.