enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5346
EURO
34,9863
ALTIN
2.440,42
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

250 ARAÇLA ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİLER

250 ARAÇLA ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİLER
19.03.2018
A+
A-

Denizli Güncel Yaşam Ve Trafik Grubu üyeleri 250 araçlık konvoyla Şehit Mustafa Uygun ve Şehit Doğan Acar’ın ailelerini ziyaret etti. Grup üyeleri ayrıca şehitlerin mezarları başına giderek, şehitler için dua etti.

Şehit Mustafa Uygun’un annesi Keziban Uygun, “Denizli Güncel Yaşam ve Trafik Grubu, bizleri hiç yalnız bırakmıyorlar. Kendilerine ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Bizim yetkililerden tek bir isteğimiz var; oğlumuzun adı okuduğu ve Pamukkale’de bulunan tek okula verilsin istiyoruz. Bu konuda 2 yıldır bir sonuç alamadık. Konuyla alakalı kendilerinden bir adım bekliyoruz” dedi.

Şehit Doğan Acar’ın babası Mehmet Acar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Allah bayrağımızın gölgesini başımızdan eksik etmesin bizlerin binlerce evladı oldu çok şükür, bizleri hiç unutmuyorlar” dedi.

Grup adına konuşan Gökhan Burunkaya, “Bizler özgürce yaşayalım diye canını hiçe sayıp, şehadet şerbetini içen, gazi olan tüm kahramanlarımıza minnettarız. Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere özgürlüğümüzü borçlu olduğumuz tüm kahramanlarımıza saygı ve şükranlarımızı iletiyorum. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Şehitler Günü vasıtası ile biz de Denizlili Şehitlerimiz Şehit Mustafa Uygun ve Şehit Doğan Acar’ın kabirlerini ve ailelerini ziyaret etmek istedik. Yaklaşık 250 araçlık bir konvoyla yaptığımız ziyaretlerde bizleri yanlız bırakmayan grup üyelerimize, emniyet güçlerimize ve bizleri evladı gibi karşılayan kahramanlarımızın yakınlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.