enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5717
EURO
34,9981
ALTIN
2.460,27
BIST
9.899,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

293 Öğrencinin Masraflarını Üstlendiler

293 Öğrencinin Masraflarını Üstlendiler

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, bölgede bulunan 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören öğrencilerin öğle yemeği ve servis ücretlerini üstlendi. Eğitime verilen bu önemli destek ile ilgili olarak Vali Hasan Karahan’ın katıldığı törenle protokol imzalandı.

Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen törene; Vali Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu ile OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş katıldı.

Mesleki eğitime teşvikte eğitime verilen bu desteğin önemine işaret eden Vali Hasan Karahan, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu başta olmak üzere tüm Bölge Müdürlüğü Yönetimine teşekkür etti.

295 Öğrenci

Daha sonra protokol Vali Hasan Karahan ve Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu tarafından imzalandı. İmzalanan protokol çerçevesinde Organize Sanayi Bölgesi yerleşkesinde bulunan 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören 295 öğrencinin öğle yemeği ve servis ücretleri Bölge Müdürlüğü tarafından karşılanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.