enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

8. Şubelerini Denizli’ye Sundular

8. Şubelerini Denizli’ye Sundular
30.12.2017
A+
A-

Süleyman ve Derviş Gedik kardeşlerin sahibi olduğu Alp Süper Market, 8. Şubesini Yenişehir Mahallesi’ne açtı.

AlpSüper Market 8. Şube açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Değirmenci, Tatar Belediye Başkanı , Ak Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı Melih Serim ve çok sayıda davetli katıldı.

”Her işletme ile gurur duyuyoruz”

Açılıştan önce konuşma yapan Süleyman Gedik, “8. Şubeyi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz.  Bize destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,”Yeni bir işletme açılışı için buradayız. Gedik ailesini 8. Şubelerini açarken tebrik ediyorum. Rabbim helal dairesine hizmet ederek kazançlarını versin. Her işletme ile gurur duyuyoruz. Her yeni işletme bir rekabeti doğuruyor. 27 metre kareden başlayıp, bugün 8. Şubelerini açtıklar. Disiplin varsa ve oyunun kurallarına uyuluyorsa, vatandaşların beklentileri karşılık buluyorsa bunun karşılığında da güzel işler karşımıza çıkıyor. Kendilerine yeni şubeleri hayırlı olsun” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bu bölgemizde ticari yapı anlamında sıkıntılar vardı. Alışverişte bir talep yoğunluğu vardı. Denizli büyüyor. Alp Süper Market’te büyümeye devam edecek. Kendilerine yeni şubelerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından  açılış gerçekleştirildi. Mehteran gösterisinin ardından kalabalık marketi gezmek üzere içeri girdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.