enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C

AFRİN’DEKİ ASKERLER İÇİN KURBAN KESTİLER

AFRİN’DEKİ ASKERLER İÇİN KURBAN KESTİLER
09.02.2018
A+
A-

Denizli Makine İmalatçılar Derneği ( MAKSİAD ) Afrin Harekatını başarı ile yürüten Mehmetçiğimiz ve şehit düşen askerlerimiz için bugün Cuma Namazı’nın ardından lokma dağıttı ve kurban kesti.

 

Denizli Organize Sanayi Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından gerçekleştirilen hayra Denizli Valisi Hasan Karahan,Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci,protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Cuma namazının ardından gerçekleştirilen hayırda, ilk olarak Vali Karahan ve MAKSİAD Mehmet Sarı vatandaşlara kendi elleriyle lokma dağıttılar. Ardından Mehmet Sarı gerçekleştirilen hayır ile açıklamalarda bulundu.

Mehmet Sarı;”21.Gününde olan Afrin Harekatını başarı ile yürüten Mehmetçiğimize buradan yani Denizlimizden selam olsun. Atalarımızın kurtuluş savaşında yaptığı gibi şimdi de Mehmetçiğimiz yedi düvele karşı savaşıyor. Bu kutsal savaşta bizlerde Kahraman askerlerimizin yanında ve arkasındayız. Sonuna kadar da arkasında durmaya devam edeceğiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bu savaş öyle sıradan bir savaş değil,ülkemizin güneyinde birkaç terör devletçikleri kurulmak isteniyor. Biz ülke olarak buna asla izin vermeyiz, vermemeliyiz. Sınırlarımızda tehtit oluşturacak tüm terör unsurlarına karşı 20 Ocakta başlayan ‘’Zeytin Dalı Harekatı’’ başarı ile devam ediyor.

Mehmetçiğimizin bu başarılı harekatına biz de Denizlili sanayiciler olarak destek veriyoruz. Bütün şehitlerimiz ve Afrin Harekatın da vatan için gözünü kırpmadan ölümün üstüne giden kahraman evlatlarımızı kardeşlerimizi gönülden destekliyoruz.

80 Milyon Türk milletinin duası kahramanlarımızla beraberdir. İşte biz de o Yüce Milletin bir ferdi olarak Kahramanlarımıza dualar gönderiyoruz. Allah hepsini korusun İnşallah.

Bugün burada Şehitlerimiz için lokma hayrının yanında sembolikte olsa kahramanlarımıza bir koç kurban ettik. O kahramanlar ki vatani görevlerine giderken Peygamber Ocağı diye gönderdiğimiz kınalı koçlarımızın bu kutsal görevi de başarı ile tamamlayacaklarına bütün kalbimizle inanıyoruz. Tıpkı atalarımızın yaptığı gibi Mehmetçiğin girdiği yere adalet,sevgi ve hoşgörüyü götürmüştür.Kahraman askerlerimiz Zeytin Dalı Harekatını yürütürken sadece terör odaklarını hedef almış sivillere,kadınlara ve çocuklara asla dokunmamakta hatta himaye etmektedir.

Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Türk Milletinin Baş tacıdır,onlar için ne yapsak azdır.Ülke olarak tel yumruk olmak zorundayız.Vatanımızı, Bayrağımızı canımız pahasına da olsa korumaya kararlıyız. Biz MAKSİAD olarak Devletimizin ve Mehmetçiğimizin Yanındayız,”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.