enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4396
EURO
34,7447
ALTIN
2.440,06
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Arabanın Hava Yastığı Sürücünün Yüzünü Yaktı

Arabanın Hava Yastığı Sürücünün Yüzünü Yaktı
21.09.2017
A+
A-

Denizli İzmir yolu Hacı Eyüplü mevkinde kaza meydana geldi. Kaza geçiren kişinin hava yastığının patlaması ile yüzü yandı.

Sarayköy Denizli istikametinde seyir halindeki binek araç ile Hacı Eyüplü istikametinden çıkan araç çarpıştı. Her iki araç çarpmanın etkisi ile şarampole yuvarlanırken, Sarayköy istikametinden gelmekte olan aracın hava yastığı patladı.

Yüzü Yandı

Patlayan hava yastığından çıkan gaz nedeni ile yüzünün sağ tarafı tamamı ile yanan sürücü Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılırken, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerine teslim edildi. Kaza ile ilgili emniyet güçleri soruşturma başlatırken, bölge halkı aynı noktada sıkça yaşanan kazalar nedeni ile önlem alınmasını istedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.