enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2243
EURO
35,0146
ALTIN
2.454,43
BIST
10.230,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Parçalı Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
33°C

Babasının Sözünü Tutan Muhtar Adayı:Aynur Özmen

Denizli’nin dört bir yanında ‘Mahallem ve Muhtarım’ projesi kapsamında muhtarlar ve muhtar adayları ile buluşan Denizli Deda Haber bugün Pelitlibağ Mahallesi Muhtar adayı Aynur Özmen’e konuk oldu. Özmen muhtar olma kararında babasının etkisini Tuncay Çamurcu’ya anlattı.

30.11.2018
A+
A-

1962 Doğumlu evli ve 3 kız annesi  ve 2 torun sahibi Pelitlibağ Mahalle Muhtar Adayı  Aynur Özmen, 8 Yıldır yaşadığı Pelitlibağ Mahallesinin kadın muhtar adayı olarak Denizli Deda Haber mikrafonlarına Muhtarlık Adayılığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BABASI MUHTAR OL SÖZÜNÜ UNUTMADI

Pelitlibağ Muhtar adayı Aynur Özmen geçmişte babasının konuşmalarını tavrını muhtara benzettiği için babasına;’’Sen muhtar gibi adamsın’’dediğini dile getirdi. Özmen babasının ise kendisine;’’Sen bir gün muhtar ol’’diye cevap verdiğini anlattı. Babasının sözünü unutmayan Özmen, Pelitlibağ muhtar adaylığına başvurdu.

ÖZMEN’DEN MESAİ SAATİ VURGUSU

Özmen, Pelitlibağ Mahallesi’ne muhtar olursan öncelikli olarak mesai saatleri içerisinde muhtarlık ofisinde bulunacağını söyledi. Yaklaşık olarak 8000 seçmeni olan Pelitlibağ Mahallesi’nin en büyük eksiğinin park olduğunu söylerken bu anlamda çalışmalar yapacağını açıkladı.

İLETİŞİMİ SEVMESİ DE ETKİLİ OLDU

Özmen Mahallesinde sevilen karakteri ile sürekli gülümseyen bir kişiliğe sahip olduğunu ve muhtarlığıda insanlarla iletişim kurmayı sevdiği için çok istediğini ve hizmet için Pelitlibağ Mahalle muhtar adaylığını koyduğunu belirtti. Özmen son olarak ise seçmenlerden oylarını beklediğini dile getirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.