enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4573
EURO
34,7779
ALTIN
2.427,95
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C

Başkan Arslan, Öğrencilere Başarılar Diledi

Başkan Arslan, Öğrencilere Başarılar Diledi
29.06.2018
A+
A-

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Hafta Sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Sınava girecek olan öğrenci velilerine seslenen Başkan Arslan,  “Sevgili Anne, Babalar; çocuklarınızın başarısı için fedakarlıklar yaptınız,yapıyorsunuz ve yapmayada devam edeceksiniz.Çocuklarınızın başarılı olduğunu görmek elbetteki en doğal hakkınız.Sınavın neticesi ne olursa olsun;onların yanında olduğunuzu hissettirmeli ve onlara moral kaynağı olmalısınız.Sizin destekleriniz çocuklarınızın stresini azaltacağı gibi sınav sonucunada olumlu katkı sağlayacaktır.Sınav sonunda çocuklarınızdan sevginizi ,desteğinizi eksik etmeyiniz.Sınavlar gelir geçer ama annelik, babalık baki kalır. Öğrencilerimizin konsantrasyonlarının dağılmaması için,sınav öncesi ve sınav bitimine kadar geçen süre zarfında halkımızın gereken hassasiyeti göstermesini önemle rica ederim.

Neslimizin ve milletimizin teminatı olan sevgili gençlerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları ve hafta sonu girecekleri Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda başarılı olacaklarına inancım tamdır. Siz gençlerimiz bizler için çok kıymetlisiniz. Her zaman yanınızda olan tüm sevenlerinizin bu süreçte de yanınızda olacağını asla unutmayın. Sizi, hayatın yeni bir safhasına taşıyacak bu sınav elbette önemlidir. Yıllar boyu emek verdikleri eğitim yaşamlarının, bundan sonraki en üst seviyesi olan üniversite hayallerinin gerçekleşmesini ümit ediyorum. Bu düşüncelerle sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan siz kıymetli öğrencilerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan ailelerin sınav heyecanını paylaşıyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.