enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3361
EURO
35,2001
ALTIN
2.247,23
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Yağmurlu
14°C
Denizli
14°C
Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Çok Bulutlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Başkan Osman Zolan, PAÜ’lü gençlerle bir araya geldi

Başkan Osman Zolan, PAÜ’lü gençlerle bir araya geldi

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi öğrenci kulüpleri ile bir araya geldi. “Kent Konseyi sivil ve katılımcı bir kuruluştur” diyen Başkan Osman Zolan, bugüne kadar gençler ile birçok başarılı proje yaptıklarını söyledi.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) öğrenci kulüpleri ile bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen program Servergazi Parkı’nda yapıldı. Etkinliğe, Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak ve öğrenciler katıldı. Gençlik Meclisi Başkanı Sak, PAÜ öğrenci kulüpleri ile yapacakları ortak projeleri istişare etmek için bir araya geldiklerini belirterek, kendilerini yalnız bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

“Gençler ile birçok başarılı proje yaptık”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, gençlere Denizli’ye uzun yıllar hizmet veren Kent Konseyi’nin genel yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. “Kent Konseyi sivil ve katılımcı bir kuruluştur” diyen Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “Bugüne kadar gençler ile birçok başarılı proje yaptık. Ülkemizi muasır medeniyet seviyesine taşımak, gençlerimizin daha ileriye gidebilmesi ve başarılı olabilmesi adına herkes gibi bizlerde görevimizi en iyi şekilde yapabilmek için gayret sarf ettik, etmeye de devam ediyoruz” dedi.

“Şehrimizin, ülkemizin geleceğini düşünmek zorundayız”

Denizli Büyükşehir Belediyesinin projelerini anlatan Başkan Osman Zolan, “Geriye bıraktığımız eserler Denizlimize uzun yıllar hizmet verecek. Onun için biz kendi geleceğimizi, kendi ikbalimizi değil şehrimizin ülkemizin geleceğini düşünmek zorundayız” diye konuştu. Çeşitli kulüpler kurarak toplum yararına çalışan PAÜ’lü gençleri tebrik eden Başkan Osman Zolan, gençleri görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Büyükşehir Belediyesinin her zaman gençlerin yanında olduğunu vurguladı. Başkan Zolan daha sonra öğrencilerin sorularına yanıt verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.