enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Başkan Zolan’a Yeni Yatırımlar için Kredi Kullanma Yetkisi Verildi

Başkan Zolan’a Yeni Yatırımlar için Kredi Kullanma Yetkisi Verildi
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi  Temmuz ayı 3 birleşim toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Belediye’nin cari ve yatırım harcamaları için Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a 150 milyon TL kredi kullanmasına yetki verildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi  Temmuz ayı 3 birleşimi 17 Temmuz Salı günü gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığındaki toplantıda, Büyükşehir Belediyesi’nin cari ve yatırım harcamalarında kullanılmak üzere 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 68’nci maddesi gereği yurt içi bankalardan tek seferde ya da peyderpey 2 yıl geri ödemesiz en fazla 7 yıl vade ile 150 milyon TL kredi kullanılması Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporu çerçevesinde meclis onayına sunuldu.

 

CHP’den İtiraz Geldi

Büyükşehir Belediyesi’nin 150 milyon tutarında kredi kullanmasına yönelik teklifin meclis onayına sunulması hakkında CHP Meclis üyesi Mustafa Çallıca söz alarak,” Geride kalan yıllarda İller Bankası’ndan krediler kullandık. Piyasaların içinde bulunduğu durumda, yüksek faizlerle kredi kullanılmasının doğru olacağını CHP grubu olarak düşünmüyoruz”dedi.

Başkan Zolan,”Ulaşım yatırım için kullanacağız”

Toplantıda CHP’nin itirazına cevap veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,”150 milyon TL tutarındaki kredi kullanımı ile şehrimizin ihtiyacı olan ulaşım alanında bir proje gerçekleştireceğiz. Plan ve Bütçe Komisyonu’nun bu konu hakkında olumlu bir raporu bulunuyor”dedi.

45 kabul-16 Red

150 milyon tutarında kredi kullanmasına yönelik karar mecliste 45 kabul-16 red oyu ile kabul edildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.