enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Batman ve Denizli’nin kardeşlik köprüsü

Batman ve Denizli’nin kardeşlik köprüsü
28.09.2017
A+
A-

Batman Belediye Başkanlığı’na kayyum olarak atanan Ertuğ Şevket Aksoy ve ekibi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a iadei ziyarette bulundu. Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarına hayran kalan Batman Belediye Başkan Vekili Aksoy, “Denizli’de hakikaten çok önemli çalışmalar yapılmış. Memnuniyet ve hayretle izledim” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ekibinin geçtiğimiz yıl tecrübe ve birikimlerini aktarmak üzere; terör örgütlerine desteklerinden dolayı kayyum atanması ile gündeme gelen Batman’a çıkarma yapmasının ardından Batman Belediyesi iadei ziyarette bulundu. Ziyarete İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname ile Batman Belediye Başkanlığına görevlendirilen Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy ve ekibi katıldı. Programda, Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği ve yapımını sürdüğü yatırımların  incelendiği bir gezi düzenlendi. Çamlık Mesireliği ile başlayan gezide Batman heyetine Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, Sevgi Eli ve Evde Bakım Koordinasyon Merkezi projeleri gösterildi.

 

Denizli’ye hayran kaldılar

 

Göreve geldikten sonra Batman’da yaptıkları çalışmaları anlatan Batman Belediye Başkan Vekili Aksoy, “Uzun zamandır Denizli’ye gelmeyi istiyorduk. Bugüne kadar belediyemize verdiğiniz moral ve destekleriniz için teşekkür ederiz” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kardeş şehir Batman’a maddi ve manevi destek verdiğini kaydeden Aksoy, “Hem ziyaret edelim hem de sizlere teşekkür edelim’ dedik. Denizli’de hakikaten çok önemli çalışmalar yapılmış. Memnuniyet ve hayretle izledim. Çok güzel şeyler yapılmış. İnşallah bunlar bizim için yeni bir motivasyon vesilesi olacak” diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, “Kardeş şehrimizi burada görmek bizleri çok mutlu etti” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.