enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5389
EURO
34,9451
ALTIN
2.458,92
BIST
9.876,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Belediye Meclisi’nde Değişim

Belediye Meclisi’nde Değişim
18.09.2017
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda AK Parti Tavas İlçe Başkanı yeniden seçilen Hüseyin İnamlık meclis üyeliği görevinden istifasını sundu ve meclise veda konuşması yaptı.

İnamlık gitti, Taşkıran geldi

Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin İnamlık hafta sonu gerçekleşen AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı seçimlerinde İlçe Başkanı seçilmişti. İnamlık İlçe Başkanı olması ile beraber Meclis Görevinden bugünkü toplantıda istifa etti. Yerine CHP’li İsmail Taşkıran meclis üyeliği görevine geldi.

İnamlık Meclise veda konuşması yaptı

Hüseyin İnamlık meclis üyeliğinden ayrılarak yeni görevi olan AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanlığı görevi öncesinde mecliste bir veda konuşması gerçekleştirdi.

Hüseyin İnamlık’ın konuşması şu şekilde;

”Öncelikle hemşehrimiz Uzman Çavuş Muhammet Arıkan Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit düşmüştür. Denizlimize ve milletimize başsağlığı, ailesine sabır diliyorum. Bilindiği üzere Cumartesi günü Tavas ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Daha önce genel merkezimizin aldığı karar üzerine meclis üyeliği ve ilçe başkanlığını beraber yürütüyordum. Bundan sonra meclis üyesi olarak aranızdan ayrılıyorum. 3 buçuk sene burada beraberdik çok güzel anılarımız oldu. Gerek komisyonumda gerek meclis üyesi arkadaşlarla güzel günlerimiz geçti. Cuma günü istifa dilekçemi vermek üzere giderken Metin ve Ahmet kardeşime ben bu işin ciddiyetini yeni anlıyorum dedim. Sizlerden ayrılmak çok zor özellikle sizin gibi bir Büyükşehir Belediye Başkanımız(Osman Zolan) olduğu için çok şanslıyız. Meclis üyesi kardeşlerime de sizlerin huzurunda veda ediyorum ve teşekkür ediyorum”dedi.

Hüseyin İnamlık’a konuşmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından hizmetleri için plaket verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.