enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Boda Event Ajansı açıldı

Denizli’de profesyonel ekibiyle düğün, nişan, doğum günü, özel günler ve festivallerde hizmet verecek olan Boda event Ajansı’nın açılışı törenle yapıldı.

Boda Event Ajansı açıldı
14.04.2019
A+
A-

Sarayköylülerin yakından tanıdığı Yeni Asır Sarayköy Muhabiri merhum İbrahim Akkaya’nın çocukları Buse, Mehmet ve Serkan Akkaya’nın organizasyon şirketi Boda Event Ajansın açılış törenine CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, Akkaya Ailesi’nin yakınları, dostları ve akrabaları katıldı.

DOĞAN:”MERKEZEFENDİ’YE KADIN ELİ DEĞECEK DEDİK”

Merkezefendi İlçesi’ne bağlı Saltak Mahallesi, Mimar Caddesi’nde üzerinde bulunan Boda Event Ajansı’ın açılışında konuşan. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz “Merkezefendi’ye kadın eli değecek dedik. Göreve başladıktan sonra açtığım üç işyerinde başrolde kadınlarımız rol alıyor. Hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum. Her zaman kadın girişimcilerin yanında ve destekçisi olacağım” dedi.

SANCAR:”ÇOK BAŞARILI OLACAKLARINDAN EMİNİM”

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar ise, “İstihdamı artırmak için daha çok işyeri açılmalıdır. Akkaya kardeşlere başarılar diliyorum. Yeni açılan ajansımızın çok başarılı olacağından eminim.” Dedi. Denizli’de düğün, nişan, doğum günü, özel günler ve festivallerde hizmet verecek olan Boda event Ajansı’nın açılış kurdelesi, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Akkaya Kardeşler tarafından kesildi.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.