enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BU AY MAAŞINI MEHMETÇİĞE BAĞIŞLADI

BU AY MAAŞINI MEHMETÇİĞE BAĞIŞLADI
23.03.2018
A+
A-

Denizli’de yaşayan Hüseyin İçen, bu ay aldığı emeklilik maaşının tamamını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Denizli’nin Pamukkale İlçesi Akköy Mahallesi’nde ikamet eden ve SSK emeklisi olan Hüseyin İçen, Kaymakam Hayrettin Balcıoğlu’nu makamında ziyaret ederek bu ay aldığı emekli maaşının tamamını Mehmetçik Vakfı’na bağışlamak istediğini belirtti.

 

Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na 1.570 TL bağış yapması sağlandı. Şehit Saadettin Çelik’in de (1984/Hakkari) dayısı olduğunu belirten Hüseyin İçen, terör örgütleri ile mücadelede büyük fedakarlık gösteren Mehmetçiklerimizin haklarını ödememizin mümkün olmadığını, maddi imkanları dahilinde bağış yapmak istediğini, bunun yanında da 65 yaşında olmasına rağmen her türlü göreve hazır olduğunu ifade etti.

 

İçen’e örnek davranışı için teşekkür eden Kaymakam Balcıoğlu,  “Ülkemizde Hüseyin amcamız gibi birçok kardeşimizin örnek davranışlarına şahit oluyoruz. Milletimiz, Ülkemizin beka mücadelesinde dün olduğu gibi bugünde Mehmetçiğimizin yanındadır. Bu birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel yoktur” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.