enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5050
EURO
34,8389
ALTIN
2.488,12
BIST
9.574,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C

Buldan’daki Yol İle ilgili Ak Parti’den Açıklama Geldi

Buldan’daki Yol İle ilgili Ak Parti’den Açıklama Geldi
01.07.2017
A+
A-

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay’ı  n gündeme taşıdığı Buldan girişindeki yol hakkında Ak Parti Buldan İlçe Başkanı Ahmet Kırık açıklama yaptı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay

Dün festival tanıtımı için basın mensupları ile bir araya gelen Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay  Buldan’ın girişindeki yol problemini gündeme getirmişti. Festival tanıtım toplantısında Başkan Gülbay, MHP Belediye Meclis Üyesi Ak Parti Buldan Eski Başkanı Hasan Coşan ile birlikte yolun pazartesi müjdesini vermişti.

Haberin kamuoyunda konuşulmaya başlamasının ardından Ak Parti Buldan İlçe Başkanı Ahmet Kırık bir açıklama yaparak pazartesi yapımına başlanacak yolun Başkan Gülbay’ın müjdesini verdiği yol olmadığını söyledi.

Bahsedilen Yol Farklı

Denizlidesiyaset.com’dan Mustafa Karapınar’ın haberine göre Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Kırık “Pazartesi günü başlanacak yolun anılan ilçe girişindeki yol değil. Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak olan ve Buldan ile Yayla Gölünün arasındaki 10 km’lik kısımdır” dedi.

Ak Parti Buldan İlçe Başkanı Ahmet Kırık

Ak Parti Buldan İlçe Başkanı Ahmet Kırık

Yolu Ak Parti Hükümeti Yapıyor

Ak Parti İlçe Başkanı Kırık, “Anılan yol ile ilgili ihale yapıldı. Komisyona havale edildi. En kısa zamanda yol istenen seviyeye gelecek. Yolun yapımında ne MHP ne de CHP’nin katkısı yoktur. Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, 6 ay önce Alanyazı Meydanı’nda yol ile ilgili söz verdi. Takip etti ve Ak Parti hükümeti sayesinde bu iş oluyor. Bakanımıza teşekkür ediyorum. Buraya alt yapısı ile birlikte yolun kazınarak uzun yıllar Buldan halkına hizmet edecek yolun yapılması sağlanacaktır” dedi.

 

Buldan’da yol isyanı mutlu son ile bitti

Buldan Festivale Hazırlanıyor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.