enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Bülent Ecevit Adı Denizli’de Yaşayacak

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Gençlik Kolları “Bülent Ecevit Kültür Evi” binasını hizmete geçirdi.

Bülent Ecevit Adı Denizli’de Yaşayacak
27.10.2018
A+
A-

Bugün saat 16.00’da gerçekleşen açılışa önceki dönem Kültür Bakanı Ercan Karakaş, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker,İl Gençlik Kolları Başkanı Turgay Odabaşıoğlu Belediye Başkan aday adayları ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Gençlik Kolları Başkanı Turgay Odabaşıoğlu,” Tarihi iyi öğrenmek adına bize kötü gösterilmek istenen gerçeklere karşı Bülent Ecevit Kültür Evini gençlerimize kazandırdık. Spordan bilime birçok etkinliğe imza atacağımız Kültür Evi açılışımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BÜNYESİNDE SANAT, KÜLTÜR, SPOR VE SİYASET OLACAK

Bülent Ecevit Kültür Evinin sosyal demokrat düşüncelerinin aktarılacağı bir kültür evi olacağını belirten CHP İl Başkanı Mahir Akbaba,”Cumhuriyetimiz Halkımız ve Partimiz için bizden birisi olan ve bizlerde emeği olan bir ismin gençleri olan Denizli CHP Gençlik kolları da enerjilerini, bilgilerini ve devrimci ruhlarını gençlik gelecektir diyerek, bünyesinde sanat, kültür, spor ve siyaseti insan ile harmanlandığı fikir atölyesini bünyesinde alanında uzman üstatlarının bilgilerini aktaracağı genç yönetici okulunun, bünyesinde keyifle spor yapılacağı tüm siyasi, fikri ve manevi renkleri buluşturacak sosyal demokratik düşüncemizi aktaracak güzel bir kültür evini Denizli’ye sundular. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Kültür evinin açılışı beyaz güvercinler ile yapıldı. Parti mensupları temsili olarak gökyüzüne bıraktıkları beyaz güvercinlerin ardından “Bülent Ecevit Kültür Evini” gezdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.