enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5870
EURO
34,7732
ALTIN
2.416,75
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
31°C

Bursa ve Çanakkale’ye İkinci Kafile Uğurlandı

Bursa ve Çanakkale’ye İkinci Kafile Uğurlandı
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bursa ve Çanakkale gezisi için ikinci kafile yola çıktı. Kafileyi uğurlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Tarihin en önemli başkentlerinden Bursa’ya ve oradan da bu ülkenin bedelinin ödendiği Çanakkale’ye gidiyorsunuz. Yolunuz açık olsun” dedi.

Tarihe yolcuk kapsamında Denizli genelinde 50-75 yaş arası vatandaşları Bursa ve Çanakkale’ye götüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, ikinci kafileyi de uğurladı. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’ndan hareket eden 10 otobüsün katıldığı gezi için düzenlenen uğurlama programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve vatandaşlar katıldı. Otobüsleri tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Zolan, geziye katılanlara iyi yolculuklar temennisinde bulundu. Binlerce kişinin başvuruda bulunduğu gezi kapsamında vatandaşlar, Türk tarihinin destansı zaferlerinden birisinin yazıldığı Çanakkale’yi ve Osmanlı İmparatorluğu’nun temellerinin atıldığı Bursa’yı ziyaret edecek.

“Tarihe yolculuk ediyorsunuz”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yola çıkan vatandaşlara yaptığı konuşmada, “Tarihe yolculuğa başlıyorsunuz. İnşallah Allah’ım kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin. Bu ülkenin bedelinin ödendiği yere, Çanakkale’ye gidiyorsunuz. Orada atalarımız bizler huzurlu ve bağımsız yaşayalım diye gözünü bile kırpmadan canını, kanını verdi. Onları ziyaret etmek çok önemli, gittiğinizde bol bol dua edin. Şehitlerimize, büyüklerimize, dedelerimize, ecdadımıza dua edin. Allah’ım ziyaretinizi şimdiden kabul eylesin. Bursa önemli bir başkent, Osmanlı’nın başkenti… Orada Ulu Camimize ve tarihi mekanlara uğrayacaksınız. Orada da inşallah o atmosferi hissedeceksiniz. Yolunuz açık olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.