enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3772
EURO
35,1523
ALTIN
2.324,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Büyükşehir DEYEF’te

Büyükşehir DEYEF’te
A+
A-

 Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ilki düzenlenen “Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı’na (DEYEF) katıldı. Fuarda, Denizli’de en çok yapı yapan Denizli Büyükşehir Belediyesinin de standı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Denizli’yi dünya kenti yapmak için gece gündüz koşturuyoruz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ilki düzenlenen Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı’na (DEYEF) katılarak kentin geleceğine yön verecek projelerini tanıttı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, kente kazandırdığı dev projelerin örneklerinin yer aldığı standa yok olmaktan kurtardığı tarihi binaları da gözler önüne serdi. Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, fuarın ilk olmasının kendilerini de mutlu ettiğini belirterek, “Denizli’de yeni fuarların yapılmasını önemsiyoruz. Denizli’nin fuarlar kenti olması açısından bir adım daha atmış oluyoruz. Bu yeni fuarın başarılı geçmesini diliyorum. Emlak ve konut alanında kurulan stantlar ve sunumlar gayet güzel. Vatandaşlarımızın fuarı ziyaret etmesini istiyoruz. Yapı fuarında birçok firma ve birçok seçenek var” diye konuştu.

“Köklü yatırımlar içerisindeyiz”

Denizli’nin yeni bir fuar daha kazandığını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Fuarda Denizli’de en çok yapı yapan Denizli Büyükşehir Belediyesinin de standı var.  Burada yapmış olduğumuz çalışmaların örneklerini sunuyoruz” dedi. Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Denizli’yi dünya kenti yapmak için gece gündüz koşturuyoruz. Bize emanet edilen bu şehre hizmet edebilmek için gece gündüz gayret ediyoruz. Nerede bir dert varsa onu çözmeye gayret ediyoruz. Köklü yatırımlar içerisindeyiz. Sadece günü kurtarmak değil, gelecek nesillere hizmet edecek eserler bırakmak istiyoruz. Geçmişten gelen değerlerimize de sahip çıkmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.