enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Açık
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

Büyükşehir Meclisinde İndirim ve T.C Önergesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mayıs Meclis Toplantısının ilk oturumu gerçekleştirildi. İYİ Parti meclis grubundan meclise verilen 2 önerge oylamaya sunulmadı.

Büyükşehir Meclisinde İndirim ve T.C Önergesi
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısının ilk oturumu bugün meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda İYİ Parti meclis grubu, iki konuda önerge verdi.

ÖĞRENCİ ABONELİKLERİNE İNDİRİM ÖNERGESİ

İYİ Parti grubu ilk olarak, 90 TL olan abonelik ücretinin ekonomik sıkıntılar nedeni ile 50 TL’ye düşmesi için önerge verdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Ulaşım ücretlerini belirleme yetkisi UKEM’e aittir. O nedenle bu önergeyi oylayamayız” dedi.

“T.C. İBARESİ GERİ GELSİN”

İYİ Parti meclis grubu, ikinci olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde kullanılan tüm tabela ve ilanlarda T.C. ibaresinin gelerek, T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak kullanılması konusunda önerge verdi.

Osman Zolan, T.C. konusunda önerge veren İYİ Parti meclis grubuna, “TC’yi geçmişte kullananlar bellidir. Kullanacak olursak Türkiye Cumhuriyeti’ni kullanırız. Belediye meclisinin bu durumu oylamaya yetkisi yoktur” diyerek her iki önerge de gündeme alınmadı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.