enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Büyükşehir’den Bir Otobüs Terminali de Çal’a

Büyükşehir’den Bir Otobüs Terminali de Çal’a
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere kazandırdığı modern terminal binası yatırımlarına devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Honaz ve Çameli’nin ardından Çal ilçesine de otogar kazandırmak için çalışma başlattı.

 

Büyükşehir’in ardından kent genelinde hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçe yatırımlarına da devam ediyor. Kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde yaşayan vatandaşların da rahat ve huzur içinde seyahat etmelerini hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çal Otobüs Terminali inşaatına başladı. İlk olarak Sarayköy’e modern bir otogar kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi bir süre önce Honaz ve Çameli ilçelerinde yeni otogar inşaatlarına başlamıştı. İlçe otogarlarına bir yenisini daha ekleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, son olarak Çal Otobüs Terminali projesini hayata geçirdi. 550 metrekare kapalı alana sahip olacak tesiste, içerisinde kafeterya, kahvehane, teras, 4 adet bilet satış noktası, mescit ve yolcu bekleme alanları yer alacak. Çal Otobüs Terminali tamamlandığında bölgeye hizmet verecek modern bir tesis olacak.

 

Büyükşehir ihtiyaç olan her yerde

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Biz 2014 yılında yola ‘Merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ demiştik. Vatandaşlarımızın yaşadığı yerinde mutlu olması ve yaşam standartlarının daha da artırılması en büyük önceliğimiz oldu. Bu nedenle ilçe yatırımlarını çok önemsiyoruz” dedi. Büyükşehir’in ihtiyaç olan her yerde olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Çal için düşündüğümüz projelerimiz tek tek hayata geçiyor. Çal Otobüs Terminali, tamamlandığında bölgeye hizmet verecek ve ilçemiz modern bir tesis kazanmış olacak. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarımıza devam edeceğiz. Otobüs terminali de bu anlamda oldukça önemliydi” diyerek, terminalin şimdiden Çal ve Denizli’ye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.