enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3287
EURO
35,0694
ALTIN
2.309,08
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Büyükşehir’in Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Büyükşehir’in Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezinde hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapıda başladığı dev hamle devam ediyor. Bayrama kadar çift yönlü trafiğe açılması planlanan Ulus Caddesi’nin ardından Hüdai Oral Caddesi ve Hüseyin Yılmaz Caddesi’nde çalışmalara başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Cinkaya Bulvarı ve Kanyon Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

 Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezindeki Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Siteler, Muratdede, İlbade, Akkonak ve Karaman Mahallelerinde hayata geçirdiği dev alt yapı hamlesi tamamlanırken, kısa süre önce başlayan üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Üst yapıda gerçekleştirilecek dev hamle ilk olarak 3 gidiş-3 geliş olmak üzere toplam 6 şeritli olacak Ulus Caddesi ile başlarken Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Hüseyin Yılmaz Caddesi ve Hüdai Oral Caddesi’nde de çalışmalara başladı. Tamamlanma aşamasına getirilen Ulus Caddesi’nin ise Kurban Bayramı’na kadar çift yönlü trafiğe açılmasının planlandığı kaydedildi.

 Hüseyin Yılmaz Caddesi 4 şeritli olacak

2 gidiş-2 geliş olmak üzere toplam 4 şeritli olacak 1500 metre uzunluğundaki Hüseyin Yılmaz Caddesi’ne 1750 ton asfalt döküleceği kaydedilirken, 3 bölüm halinde yapılacak caddenin bir kısmında hafriyat çalışmalarının tamamlandığı, bordür taşlarının döşenmeye başladığı, kısa süre içerisinde de asfaltlama çalışmalarına geçileceği ifade edildi. Hüdai Oral Caddesi’nde de hafriyat işlemlerinin başladığı kaydedilirken, güzergah gidiş-geliş olmak üzere 2 şeritli olacak. Ayrıca cep parklanma alanları bulunacak caddeye 1300 ton asfalt döküleceği belirtildi. Alt yapısı tamamlanan bölgelerde hızla üst yapılar yükselirken, Denizli Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde ihtiyaç bulunan yollarda da asfaltlama çalışması yapıyor. Bu kapsamda Cinkaya Bulvarı ve Kanyon Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını tamamlayan ekipler toplamda 2200 metre olan her iki güzergaha yaklaşık 11.000 ton asfalt döktü.

 Denizli’nin en nezih bulvarı olacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üst yapıya tamamlamak üzere oldukları Ulus Caddesi’nden başladıklarını hatırlattı. Ulus Caddesi’nde eski olan ne varsa kaldırdıklarını anlatan Başkan Osman Zolan, bölgede çok yoğun bir tempoda çalışıldığını ifade ederek, “Ulus Bulvarını Denizli’nin en nezih, en güzel caddelerinden birisi haline getiriyoruz. Bu bulvarımız Avrupa standartlarında aynı İstiklal Caddesi, Atatürk Caddesi, Lise Caddesi ve Gazi Bulvarı gibi olacak. Ben çalışmalar sırasına sabır gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu nesil alt yapısını tamamladığımız bölgelerde bir daha alt yapı inşaatı görmeyecek” dedi. Üst yapıda çalışmalarının son sürat devam ettiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, bu kapsamda Hüseyin Yılmaz Caddesi ile Hüdai Oral Caddesi’ne başladıklarını, kısa süre içerisinde bu caddeleri bitirip vatandaşların hizmetine sunacaklarını müjdeledi.

 “Önemli olan eser bırakmaktır”

Her iki caddeyi de Ulus Bulvarı gibi yoluyla kaldırımıyla baştan aşağı yenileyeceklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: “Vatandaşlarımızın rahat ve huzuru için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz bu makamda bir gün fazla kalalım diye değil kaldığımız sürede bir fazla ne icraat yapabiliriz anlayışına sahibiz. Biz kendi ikbalimizi bir kenara bırakarak Denizli’nin geleceği için elimizi taşın altına koyduk. Önemli olan iz bırakmak, önemli olan eser bırakmaktır. Biz bunun gayreti içindeyiz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Her gittiğimiz yerde iz bırakmak, eser bırakmak için gece gündüz çalışmaya, vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya, Denizlimizi bir adım daha ileri götürmek için gayret etmeye devam edeceğiz.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.