enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4912
EURO
34,9174
ALTIN
2.437,15
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Cahit Özkan, Bayramda Hemşehrileriyle Kucaklaştı

Cahit Özkan, Bayramda Hemşehrileriyle Kucaklaştı
05.09.2017
A+
A-

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Kurban Bayramı boyunca seçim bölgesinde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Bayramı baba ocağında, Çivril’de karşılayan Özkan, bayramın ikinci günü partisinin Çivril ve Serinhisar teşkilatlarının bayramlaşma programlarına katıldı. Teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Özkan, sevinç ve mutluluk günü olan bayramı ne yazık ki, buruk bir acıyla birlikte yaşadıklarını ifade etti. Özkan; “Başta Arakan olmak üzere gönül coğrafyamızda kan akarken, zulüm, her rengiyle kardeşlerimizi inletirken, Kurban Bayramı’nın idrakleri aydınlatması, gönülleri yumuşatması, merhameti hatırlatması en büyük arzumuzdur.” dedi.

 

 

 

 

Daha sonra bu yıl 22.si düzenlenen Yatağan Bıçakçılık Festivaline katıldı. Festival’in açılış konuşmasını yapan Özkan, birlik ve beraberlik mesajları verdi.  Renkli görüntülere sahne olan Festivalde AK Parti Denizli Milletvekili Özkan, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ile birlikte demir dövdü, zeybek oynadı.

Bayramın üçüncü günü Çardaklılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Keşkek gününe katılan Özkan, Çardaklıların bayram coşkusuna ve sevincine ortak oldu. Akabinde AK Parti Bekilli İlçe Başkanı Halil Karagöz’ün oğlunun düğün merasimine katılan Özkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en dört çocuk mesajını iletti.

 

 

Güney ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıl kutlama etkinliklerine katılan Denizli Milletvekili Özkan, istiklal mücadelemiz hala devam ediyor dedi. Özkan; “Günümüzde de harici ve dahili düşmanlarla mücadele içinde olduğumuz açıktır. Amaçları, kadim coğrafyamız üzerinde milletimizi bölerek yüzyıllardır gerçekleştirmek istedikleri haçlı emellerine ulaşmaktır. Ama Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, 15 Temmuz’da olduğu gibi bu mücadeleyi de zaferle taçlandıracağız. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi Başaramayacaklar, Susturamayacaklar, Milletimizi Bölemeyecekler.” İfadelerini kullandı.

Özkan, 1993 yılında Bingöl’de şehit olan Baki Umutlu’nun ailesini Honaz’da ziyaret etmeyi de unutmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.