enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3492
EURO
34,8471
ALTIN
2.390,80
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

CHP Sarayköy Örgütü Suç Duyurusunda Bulundu

CHP Sarayköy Örgütü Suç Duyurusunda Bulundu
27.03.2018
A+
A-

CHP Sarayköy İlçe Teşkilatı, sosyal medya üzerinden Atatürk’e hakaret eden şahısa suç duyurusunda bulundu.

Soyal medya üzerinden, “Alayınızın Atatürk’ünü s…Bak benim atam Ertuğrul Gazi Han var mı ulo 50 bin kurşununuz var mı loo” paylaşımı ile Atatürk’e hakaret eden B.B.D. hakkında CHP Sarayköy İlçe Teşkilatı suç duyurusunda bulundu.

CHP Sarayköy İlçe Başkanı Cengiz Demirci, şuç duyurusunun ardından basın açıklaması yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemizin, ulusal bütünlüğünün, bağımsızlığının ve laik çağdaş cumhuriyetin büyük tehditler altında olduğu bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu önderimiz Mustafa kemal Atatürk’e saldırılarda büyük bir artış görülmektedir.  Atatürk adının stadyumlardan, okullardan silinmesi, heykeller üzerinden Atatürk’ün manevi şahsına çeşitli yerlerde yapılan saygısızlıklara adeta göz yumulması, hoşgörü ile bakılması günümüzde de bu saldırıların ve saygısızlıkların devam ettiği görülmektedir. 26 Mart pazartesi günü ilçemizde yaşayan pervasızca sosyal medya üzerinden Önderimiz Atatürk’e ağza alınmayacak küfür dolu sözler sarf eden bu şahsı sözlerinden dolayı kınıyoruz.  Dün itibari ile Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğumuzu kamuoyuna bildiririz.  Hak, hukuk, adalete olan inancımızla bu kişi hakkında savcıların gerekli işlemleri yapacağına inanıyoruz.  Bu şahıs tarafından yapılmak istenen önderi olduğu milleti çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmayı amaç edinen ve tüm dünyanın yüzyılın lideri kabul ettiği Mustafa kemal Atatürk’e bilinçli olarak iktidarın dayattığı toplum önünde Atatürk’ü itibarsız kılma projesinin bir parçasıdır. Fakat şunu da kimse unutmamalıdır ki küllerinden yeniden doğurarak bir millet oluşturan Mustafa kemal Atatürk’ü toplum gözünde istedikleri kadar silmeye çalışsalar da Atatürk’ün kadınları, gençleri ve tüm millet buna izin vermeyecektir. Cumhuriyet halk partisi olarak mücadelemiz ülkemizin üzerine çöken kara bulutları dağıtmanın mücadelesidir. Umudumuz gerçekleri korkmadan konuştuğumuz, çocuklarımıza aydınlık yarınlar bırakabildiğimiz günleredir. Buda Atatürk’ün mirası tam bağımsız, laik, demokratik, çağdaş Türkiye cumhuriyetine ve ilkelerine sahip çıkmakla olacaktır. Önderimiz Mustafa kemal Atatürk’e hadsizce uzanan dilleri ve iş birlikçilerini bir kez daha kınıyoruz hak, hukuk, adalet mücadelesiyle 2019 seçimlerinde Atatürk’ün kadınları ve gençleri bunun cevabını vereceklerdir”.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.