enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2264
EURO
34,8186
ALTIN
2.428,28
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
27°C
Denizli
27°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Çocukluğunda ‘Muhtar Ol’ Dediler O da Hayal Etti ve Oldu!

Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı olan Altıntop Mahallesi’nin Muhtarı Tülay Sücüllü çocukluk hayali olan muhtarlığı 2014 yerel seçimlerinde seçmenlerinin oyları ile gerçeğe dönüştürdü.

Çocukluğunda ‘Muhtar Ol’ Dediler O da Hayal Etti ve Oldu!
28.12.2018
A+
A-


Altıntop Mahalle Muhtarı Tülay Sücüllü Çocukluk hayalini 2014 Yerel seçimlerinde gerçeğe dönüştürdü. Çocukluğunda bir okul gezisinde gazileri ziyarete giden Sücüllü, gezi esnasında öğretmenine sorduğu bir soruya aldığı cevap ile bir hayal edinmiş. Yıllar sonra bu hayalini Altıntop Mahalle Muhtarı Seçilerek gerçekleştiren Muhtar Sücüllü, Mahallesine hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ediyor.

Sadece hayalleri gerçekleştirmek için değil, mahallede yaşayan kadınlarında yanında olmak için bu görevi üstlendiğini söyledi. Mahallede çalışmak isteyen, iş arayan kadınların yanında olduğunu söyleyen Muhtar Tülay Sücüllü, iş bulma ve yerleştirmeyi öncelikli bir prensip haline getirdiğini ifade etti.

Mahallesinin bir muhtarlık binasının bulunmadığını belirten Altıntop Mahalle Muhtarı Tülay Sücüllü , bir mimar arkadaşının işyerini kullanarak mahallelilerine hizmet vermeye çalışıyor. İkinci katta bulunan işyerine gelemeyecek olan yaşlı veya engelli mahallelilerinin sorunlarını, kendisi mahallelerin evlerine giderek sorunlarına çözüme kavuşturduğunu söyledi.

2014 seçimlerinden sonraki muhtarlık görevimin bir çoğunu yerine getirdiğini söyleyen Altıntop Mahalle Muhtarı Tülay Sücüllü 2019 yerel seçimlerinde tekrar muhtar adayı olduğunu ve 2019 yerel seçimlerinde tekrar muhtar olursa kadınlara verdiği desteğin devam edeceğini, bunun yanında öncelikli görevinin ise yardıma ihtiyacı olan yaşlı ve yine bizlere ihtiyacı olan engelli vatandaşlar için olan projelerini hayata geçireceğini sözlerine ekledi. Altıntop Mahalle Muhtarı Tülay Sücüllü, 2019 Yerel Seçimlerinde mahallelilerinden destek istediğini söyledi.

Daha detaylı bilgi için Haber Videomuzu izleyebilirsiniz…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.