enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5804
EURO
35,0490
ALTIN
2.458,51
BIST
9.805,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Değirmencioğlu Baklavaları Denizli’de 2’nci şubesini açtı

Pamukkale Haber imtiyaz sahibi Tahir Aygün ve eşi Arzu Aygün, Değirmencioğlu Baklavaları’nın 13’üncü, Denizli’de ise 2’nci şubesini Adalet Mahallesi’ne kazandırdı.

Değirmencioğlu Baklavaları Denizli’de 2’nci şubesini açtı
12.03.2020
A+
A-

Değirmencioğlu Baklavaları, 13’üncü şubesini Denizli’de açtı. Pamukkale Haber imtiyaz sahibi Tahir Aygün ve eşi Arzu Aygün’ün koordinatörlüğünde ilki Fatih Mahallesi’ne kazandırılan işletme 2’nci şube olarak Adalet Mahallesi’nde hizmete girdi. İşletmenin açılışına; Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, AYSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Catlık, İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu Başkanı Erdal Otçu, Değirmencioğlu Baklavaları Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Özdemir, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Başkan Otçu tarafından dua okundu ardından protokol üyeleri kurdele kesti. İşletmenin siftahını ise Başkan Şeniz Doğan yaptı. Açılış törenine katılanlara baklava ikram edildi. Baklavalar misafirlerden tam not aldı.

“AYGÜN AİLESİNE BOL KAZANÇ DİLİYORUM”

Açılışta konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan; “ Merkezefendi ilçemize kazandırılan işletmemiz başta Aygün ailesine, ilçemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Bol bereket ve bol kazanç diliyorum. İşletme sayısının 3’e, 4’e çıkmasını dilerim” dedi.

“DENİZLİ’DE MARKAMIZI DUYURMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

Denizli’de 13’üncü şubeyi açmaktan mutluluk duyduklarını belirten Değirmencioğlu Baklavaları Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Özdemir; “ Açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. 10 yılı aşkın süredir Aydın’da markamızla hizmet veriyoruz. Denizli’de de adımızı duyurmanın gururunu yaşıyoruz. 2’nci şubemizi açtık. Tahir ve Arzu Aygün’e de çok teşekkür ediyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

“HERKESİ İŞLETMEMİZE BEKLERİZ”

İşletme sahibi Tahir Aygün; “ Öncelikle açılışımıza katılan, bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Fatih Mahallesi’nde ilk şubeyi açtık. Şimdi de Adalet Mahallesi’ne hizmet verebilmek için 2’nci şubemizi şehrimize kazandırıyoruz. Gaziantep baklavasını Denizli halkına sunuyoruz. Cevizinden, kaymağına ve fıstığına kadar her şey Gaziantep’ten. Lezzeti de eşsiz. Herkesi işletmemize bekliyoruz” ifadelerini kullanırken, Arzu Aygün; “Yeni bir şube ile daha Denizli’ye hizmet sunacağız. Baklavalarımızın tadına baksınlar. Tüm Denizli halkını bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.