enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3934
EURO
34,7795
ALTIN
2.397,20
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

DENİB 2016-2017 Yılı İhracatın Yıldızları Ödüllerini Aldı, Başkan Kocasert Veda Etti

DENİB 2016-2017 Yılı İhracatın Yıldızları Ödüllerini Aldı, Başkan Kocasert Veda Etti
31.03.2018
A+
A-

DENİB 2016-2017 Yılı İhracatın Yıldızları Ödül Töreni bugün Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımı ile gerçekleştirildi. DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ödül töreninde Nisan ayında görevinin son bulduğunu belirterek yeni gelecek yönetime başarılar diledi ve veda etti.

DENİB 2016-2017 Yılı İhracatın Yıldızları Ödül Töreni bugün Dedaman Otel’de gerçekleştirildi. Törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan,  AK Parti Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, CHP Milletvekili Kazım Arslan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk Denizli Protokolü ve çok sayıda iş dünyasından bir çok isim katıldı.

157.1 Milyar dolarla rekor kırıldı, Hedef 170 Milyar Dolar

DENİB 2016-2017 Yılı İhracatın Yıldızları Ödül Töreni, DENİB’in kuruluşundan bugüne gerçekleştirdiği gelişim kazandığı ivmeyi anlatan bir gösterim ile başladı. Ardından DENİB Başkanı Süleyman Kocasert söz alarak;”2016-2017 yılının ihracatçılarını ödüllendireceğimiz ödül töreninde öncelikle Türkiye’nin refahı için her gün çalışan tüm ihracatçılarımıza teşekkürü borç bilirim.DENİB olarak 2017 yılını ihracatta atılım yılı ilan ettik. Bu kapsamda hedefler bu yılda iki defa yukarı yönde revize edildi. Bu çalışmalar ile ülkemiz Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rakamı olan 157.1 milyar dolar ihracat rakamına ulaştı. Bu süreçte DENİB üyesi firmalarımız yüzde 14’lük ihracat gerçekleştirerek 2.5 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiler. DENİB’in kuruluşundan bu yana en yüksek ihracat rakamına ulaşılmış oldu.Biz 2018 yılında da 170 milyar doları hedefledik”dedi.

Başkan Kocasert Veda Etti

Başkan Kocasert konuşmasında DENİB’in son 8 yılındaki gelişimini aktardı. Rakamlardaki büyümeleri, üyelere kazandırılan imkanları,eğitime yaptıkları katkıyı ve gerçekleştirdikleri organizasyonları rakamlarla katılımcıları açıkladı. Kocasert;” “2010 yılında bir kız evladım oldu. Kız evlatları genelde uğurlu gelir derler. Sonradan farkettim ki aslında 2010 yılında benim 2 çocuğum olmuş. Bir tanesi de DENİB. görevimizi ne kadar hakkıyla yaptık tartışılabilir ancak tartışmayacağımız bir şey var biz bu işi gerçekten çok severek ve tutkuyla yaptık. 8 yıl boyunca sizleri en iyi şekilde temsil etmek için gayret gösterdik. Hepinize buradan teşekkür etmek istiyorum. DENİB Başkanı olarak bu ödül töreni vesilesiyle son hitabım. Nisan ayında yapılacak seçimlerde görevime veda edeceğim. Bu bir bayrak yarışı. Ben bayrağı teslim aldım ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Benden sonra gelecek arkadaşlara da bu bayrağı devredeceğim.”dedi.

”Ülkene ve Denizli’ye hizmet etmeye devam edeceksin”

Başkan Kocasert’in ardından söz alan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci söz aldı. Bakan Zeybekci;” Öncelikle sizi başarılarınızdan dolayı tebrik ederim.Süleyman Bey kardeşimi tebrik ediyorum. 8 yıl hakkını vererek DENİB başkanlığı gerçekleştirdi. Bir şeye başlarken besmele il başlamak ve şu duayı etmek gerekir. Başladığın sevinçle bitirmeyi nasip etsin Allah derler. Başladığın sevinçle bu görevini bitirmiş oldun. Daha nice nice görevlerde ülkene sevdalısı olduğun Denizli’ye hizmet etmeye devam edeceksin.Ben buradan Denizli’ye DENİB Başkanı olarak hizmet etmiş tüm başkanlarıma da teşekkürü bir borç bilirim. Benimde başkanlığını yaptığım bu görevde bir aile gibi çalıştık. Bu şehir için bir derdi olanların meselesidir bu.”dedi.

Bakan Zeybekci’nin Denizli ve Ülke ekonomisini kapsayan geniş çaplı açıklamaların ardından ‘İhracatın Yıldıları’ ödülleri ile buluştu.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.