enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5865
EURO
35,0314
ALTIN
2.459,43
BIST
9.857,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizli Mimarlar Odası Seçimlere Gidiyor

Denizli Mimarlar Odası Seçimlere Gidiyor
24.02.2018
A+
A-

TMMOB’a bağlı Mimarlar Odası Denizli Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiriyor. Kongrede 13. Dönem için iki aday yarışıyor. Bugün başlayan kongrede yarın seçim heyecanı yaşanacak.

Mimarlar Odası Denizli Şubesi 12. Dönemi sona eriyor. Olağan kongre ile yarın gerçekleştirilecek seçim ile Denizlili Mimarlar yeni yönetim kurulunu belirleyecek. 12. Dönem Oda Başkanı Suat Bilgi yeni Yönetim kurulu ile yeniden başkanlığa aday oldu. Suat Bilgi’nin yönetim kurulu üyeleri için tıklayın. Suat Bilgi’nin karşında 13. Dönemde Serdar Alayont ve Gelecek için Mimarlık grubu  aday oldu. Gelecek için Mimarlık grubu üyeleri ve detaylı bilgi için tıklayın.

Bugün başlayan kongrenin divan başkanlığını Denizli’nin eski belediye başkanlarından Ziya Tıkıroğlu seçildi. Kongre gündeminin okunması ile başlayan kongre, 12. Dönem icraatlarının anlatıldığı filmle devam etti.

  1. Olağan Kongre yarın saat 09.00-17.00 arası gerçekleştirilecek seçimlerle devam edecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.