enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2197
EURO
35,0417
ALTIN
2.452,00
BIST
10.938,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C

Denizli OSB’de 17. Olağan Genel Kurul Gerçekleştirildi

Denizli OSB’de 17. Olağan Genel Kurul Gerçekleştirildi

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcileri H. Adnan YÜKSEL ve Cafer PEKTAŞ’ın gözetiminde 7 Mayıs 2018 Pazartesi günü OSB Konferans Salonu’nda 79 OSB Katılımcısı firma temsilcilerinin katılımıyla 17. Olağan Genel Kurulumuz yapıldı. Seçimlere tek liste olarak giden Abdülkadir Uslu’nun listesi yeniden seçildi.

Açılış ve yoklamadan sonra Genel Kurul Divanının oluşturulmasına geçildi. 17. Olağan Genel Kurul Divanı için Sayın M. Abdülkadir USLU tarafından önerilen Sayın Süleyman İLGERİ, Divan Üyeliklerine Sayın Selim YAYMANOĞLU ve Sayın Cemal Can SİRKECİ seçildi.

 

”Yeni dönemde de sanayicilerimizin her türlü problemini çözmek için büyük gayret göstereceğiz”

Denizli OSB Konferans Salonu’nda yapılan Olağan Genel Kurul, Şehitlerimiz için saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından başladı. Açılış konuşmasını yapan Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet TAŞ, “17. Olağan Genel Kurulumuzun Bölgemiz, Şehrimiz ve Ülkemiz adına hayırlı olmasını dilerim. Yeni dönemde de sanayicilerimizin her türlü problemini çözmek için büyük gayret göstereceğiz. Genel Kurulumuza zaman ayıran tüm sanayicilerimize çok teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Raporunu sunumunu gerçekleştiren Bölge Müdürü Ahmet TAŞ, gerçekleşen ve planlanan projeler hakkında brifing verdi.Genel Kurulda Denizli OSB 2017 yılı bilanço ve gelir gider tablosunun oylandığı ve onaylandığı genel kurulda yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetim kurulu raporu okunarak ayrı ayrı ibra edildi.

Yeniden Uslu

Daha sonra OSB Yönetim Kurulu, Denetim kurulu ve OSB üst kuruluşu için seçimlere geçildi. Seçimlere tek liste ile gidildi. Yapılan oylamadan sonra OSB organları ve üst kuruluş üyeleri Sayın Mehmet Abdülkadir Uslu’nun listesi yeniden seçilmiştir.

Seçimlerin ardından konuşma yapan Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, “Hepimize hayırlı olsun. Bizlere duyduğunuz güven için sizlere teşekkür ederim.” dedi.

 

İŞTE LİSTELER

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELER
1 MEHMET ABDÜLKADİR USLU Başkan
2 DERYA BALTALI Başkan Vekili
3 NECİP FİLİZ Başkan Vekili
4 OSMAN UĞURLU Yönetim Kurulu Üyesi
5 CEMAL CAN SİRKECİ Yönetim Kurulu Üyesi
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER
1 YÜKSEL ARPACI
2 MEHMET ÇALIŞKAN
3 HAKKI AKGÖREN
4 NAİF ATLAS
5 ÖZGÜR DİRİKER
DENETİM KURULU ASIL ÜYELER
1 SÜLEYMAN İLGERİ
2 SELİM YAYMANOĞLU
DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER
1 İLHAN ORHAN
2 ALİ ÇELEBİ
OSB ÜST KURULUŞU (OSBÜK) ASIL ÜYELER
1 NECİP FİLİZ
2 SELİM KASAPOĞLU
OSB ÜST KURULUŞU (OSBÜK) YEDEK ÜYELER
1 ORHAN TAHTALI
2 ÖMER ÇENGEL

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.